„Game of Thrones” va avea cel puţin opt sezoane

Responsabilul HBO, Michael Lombardo, a anunțat că serialul "Game of Thrones" va avea cel puțin opt sezoane.

31 iul. 2015, 06:51
„Game of Thrones” va avea cel puţin opt sezoane

În declarații făcute la o întâlnire cu Asociația criticilor televiziunii americane, responsabilul HBO, Michael Lombardo, a precizat că a se ajunge la şapte sezoane și a se despărți de public nu a făcut parte niciodată din „conversațiile interne”, potrivit Agerpres.

Întrebarea este cât de departe, după al 7-lea sezon, putem ajunge. David Benioff și Dan Weiss — directorii de creație ai serialului — consideră că mai sunt încă doi ani după al șaselea. Mă bucur că au ajuns la această idee. Este ceea ce avem acum în vedere„, a spus responsabilul HBO.

Lombardo nu a exclus posibilitatea de a filma în viitor un serial derivat, în stilul „Fear the Walking Dead” și matricea sa, „The Walking Dead”. „Sunt deschis la orice ar dori să facă Dan și David. Totul depinde de ei. Există subiecte mari care pot fi povestite într-un prequel. Nu am avut încă discuții pe această temă„, a admis el.

Bazat pe best-sellerul „A Song of Ice and Fire”, al scriitorului George R.R. Martin, „Game of Thrones” și-a încheiat al cincilea sezon în iunie și a început deja filmările la cel de-al şaselea, la Belfast.

CITEŞTE ŞI: Serialul „Urzeala tronurilor” a primit 24 de nominalizări la premiile Primetime Emmy 2015 VIDEO