Gareth Bale a devenit cel mai prolific marcator din istoria naţionalei Ţării Galilor. A marcat joi trei goluri contra Chinei VIDEO

Gareth Bale a devenit joi recordman-ul all time al naţionalei Ţării Galilor, depăşind un record vechi de 22 de ani, care îi aparţinea legendarului Ian Rush.

22 mart. 2018, 13:42

Ţara Galilor a câştigat cu scorul de 6-0 amicalul cu China, acesta fiind primul meci ca selecţioner al lui Ryan Giggs, fosta vedetă a lui Manchester United. A fost a 69-a apariţie a lui Gareth Bale în tricoul naţionalei Ţării Galilor, care a ajuns la 29 de goluri marcate, în timp ce Ian Rush, fostul atacant al lui Liverpool, a marcat 28 de goluri în 66 de partide.

De asemenea, acesta a fost primul hattrick reuşit de un fotbalist pentru naţionala Ţării Galilor după anul 2004, când Robert Earnshow marca de trei ori în poarta Scoţiei.

Gareth Bale a marcat primul său gol pentru naţionala Ţării Galilor în octombrie 2006, când avea 17 ani. A fost un gol de consolare, din lovitură liberă, Ţara Galilor pierzând atunci cu 1-5 în faţa Slovaciei.

Hattrick-ul lui Bale, în China-Ţara Galilor:loading...