Garsonieră cu duș lângă birou și pat în „bucătărie”, scoasă la închiriat în Târgu Mureș: „Unde e WC-ul? În dulap”

Această garsonieră din Târgu Mureș detronează orice anomalie de pe piața imobiliară devenită celebră până acum. Cum arată încăperea în care nici măcar nu ți-ai putea imagina că cineva poate locui.

13 ian. 2024, 09:39

Această garsonieră de la demisolul unui bloc din Târgu Mureș, care pare a fi mai degrabă o boxă de bloc, a devenit ținta ironiilor pe internet. Proprietarul a ajuns viral în mediul online, după ce a anunțat că oferă camera tip garosnieră înspre închiriere.

Locuința pare să fie destinată în special studenților, fiind situată în apropierea Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade”.

Citește și: O nouă garsonieră-vedetă din Cluj-Napoca, virală pe internet. De necrezut cât poate să coste. „Dacă intră un țânțar la baie trebuie să stai la rând”

Garsonieră cu de toate, dar fără WC

Mica garsonieră a atras zeci de comentarii pe rețelele sociale tocmai pentru dimensiunea, dar și modul în care este amenajată. Patul este așezatălângă masa și chiuveta de bucătărie, care reprezintă în același timp și chiuveta de la toaletă. Cabina de duș este, de asemenea, așezată lângă biroul „norocosului” chiriaș, iar toate acestea sunt așezate, în principiu, una lângă cealaltă, spre uimirea internauților.

Un singur detaliu a rămas neelucidat, lucru care a provocat isterie printre comentarii. Unde este toaleta? „La vecini” sau „în dulap” au fost câteva dintre variantele prin care au încercat oamenii să ghicească răspunsul.

Citește și: Orașul din țară în care o garsonieră se vinde cu doar 5000 de euro! Clienții deja vor să o cumpere

„Perfectă pentru un tânăr student. Ieși din duș și te pui să înveți”/ „Aici mâncai, aici mă c***i”/ „E și la demisol! Un deliciu! Cât? 200 de euro?”, au fost câteva dintre comentarii.

Cât despre prețul pentru care este oferită în chirie locuința, acesta este necunoscut.