Gata cu greţurile! Kate Middleton a reapărut în public elegantă, radioasă şi plină de viaţă VIDEO

Kate, soţia prinţului William, a avut prima apariţie publică de când a fost externată. Ea a participat duminică seara la Gala BCC pentru Personalităţile Sportive ale Anului.

17 dec. 2012, 12:43
Gata cu greţurile! Kate Middleton a reapărut în public elegantă, radioasă şi plină de viaţă VIDEO

Zâmbitoare şi plină de viaţă, ducesa de Cambridge a prezentat două dintre premiile decernate: cel pentru Personalitatea Sportivă a Anului 2012 şi cel pentru Întreaga Carieră.

Kate a strălucit pe scenă într-o rochie verde creată de celebrul designer Alexander McQueen. Toţi ochii au fost aţintiţi asupra ei. Însă ducesa nu a dat niciun semn de disconfort, deşi a stat destul de mult în picioare, în pantofi cu tocuri înalte.

Ducesa de Cambridge a onorat singură ceremonia de înmânare a premiilor sportive, deoarece soţul ei, prinţul William, este plecat în South Wale, la datorie, ca pilot al RAF.

Prinţul William şi soţia sa au anunţat la începutul lunii că aşteaptă un copil. Ducesa este în primele luni de sarcină şi, fiindcă s-a simţit rău, a fost internată trei zile în spital, după ce se vomitase din cauza greţurilor matinale timp de aproape două săptămâni.