Gaz Metan Mediaş a învins Astra Giurgiu, scor 1-0, şi s-a calificat în semifinalele Cupei României

Formaţia Gaz Metan Mediaş s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, în semifinalele competiţiei. Astra Giurgiu este finalista ediţiei trecute a Cupei României.

27 feb. 2018, 15:55
Gaz Metan Mediaş a învins Astra Giurgiu, scor 1-0, şi s-a calificat în semifinalele Cupei României

Gaz Metan Mediaş a învins Astra Giurgiu, scor 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Rondon ’27.

În minutul 81, Rondon a ratat un penalti acordat pentru un fault al lui Dandea asupra lui Creţu.

Gaz Metan Mediaş: Greab – V. Creţu, M. Constantin, Sîrghi, Buşu – Joao Diogo (Romeo ’67), Neagu, Cristea – Caiado (Popovici ’88), Olaru (Tîrcoveanu ’75)- Rondon. Antrenor: Cristian Pustai

Astra Giurgiu: Iliev – A. Stan (Vera ’58),  Bejan (Seto ’77), Erico, Radunovic – Mrzljak, Dandea – Balaure, Moise (Belu ’46), F. Matei – Abang. Antrenor: Edward Iordănescu

Cartonaşe galbene: Busu ’82, Greab ’86 /  Stan ‘7, Moise ’20, Bejan ’59

Meciul a fost arbitrat de Andrei Chivulete, ajutat de Bogdan Velicu şi Andrei Constantinescu, iar rezervă a fost Robert Dumitru.

Observatori au fost Marian Salomir şi Dumitru Paraschiv.

Tot în sferturile Cupei României se dispută miercuri meciul FC Hermanstadt – FCSB, iar joi partida CS Universitatea – Dinamo.

Partida FC Botoşani – CSM Poli Iaşi, programată iniţial miercuri, a fost amânată din cauza vremii.

viewscnt

GAZ METAN – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE CUPA ROMANIEI 2018: Faza sferturilor de finală din Cupa României începe astăzi, la Mediaş, unde Gaz Metan şi Astra luptă pentru un loc în semifinalele competiţiei. Partida va începe la ora 20:30.

GAZ METAN – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE CUPA ROMANIEI 2018: 0-0. LIVE STREAMING DIGI SPORT, TELEKOM SPORT

Gaz Metan joacă marți seara în sferturile Cupei României, pe teren propriu, cu Astra Giurgiu. Partida se anunță una dificilă, dar și spectaculoasă, dacă ținem cont că în urmă cu mai puțin de 3 săptămâni cele două formații s-au întâlnit și în campionat, la Giurgiu, astralii impunându-se greu cu scorul de 4-3. Partida de mâine seară este una importantă pentru Gaz Metan în condițiile în care medieșenii țintesc câștigarea Cupei României. Noul manager sportiv al Gazului Metan, Octavian Moraru, are planuri mari. În prima conferință de presă susținută în calitate de oficial al medieșenilor, Moraru a spus că unul dintre obiectivele formației medieșene este câștigarea Cupei României.

GAZ METAN – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE CUPA ROMANIEI 2018: Și președintele Gazului Metan, Ioan Mărginean, a spus că trofeul Cupa României este unul dintre obiectivele formației. Mărginean a spus că jucătorii vor avea o primă specială în cazul câștigării Cupei României. Partida din sferturile Cupei României dintre Gaz Metan și Astra Giurgiu este programată marți, 27 februarie, de la ora 20.30.

“Am găsit multă înțelegere aici și din punctul meu de vedere aici este un potențial enorm. Sunt condiții foarte bune la Mediaș, condiții de creștere a echipei, de a dezvolta jucători și de a-i lansa mai departe. Sperăm să facem un lucru bun anul ăsta. Deocandată situația nu este una foarte bună, însă obiectivele pe care le-au pus și jucătorii care au venit și jucătorii care au fost din vechea gardă se referă la câștigarea Cupei României. Este un obiectiv real, nu vorbim doar de dragul de a vorbi. Și un alt obiectiv este clasarea pe un loc cât mai bun în Liga I la sfârșitul sezonului”, a spus Octavian Morau.

GAZ METAN – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE CUPA ROMANIEI 2018: Gaz Metan are o serie dezastruoasă de rezultate. Deşi a schimbat o echipă întreagă de jucători în această iarnă, echipa pregătită de Cristi Pustai nu se regăseşte şi va începe meciul cu Astra cu un parcurs extrem de slab. Medieşenii au patru mecuri consecutive fără victorie, mai exact, n-au câştigat nicio partidă oficială disputată în acest an. Au pierdut, ce-i drept, în faţa unor echipe solide din Liga I, FCSB, Astra şi FC Botoşani, şi au remizat, pe propriul teren, cu Juventus Bucureşti.

De partea cealaltă, Astra continuă evoluţiile oscilante, însă, în ciuda rezultatelor modeste din acest start de an, echipa pregătită de Edward Iordănescu a prins play-off-ul Ligii I. Mai mult, în urma succesului din ultima etapă a sezonului regulat, scor 2-0, cu Dinamo, Astra i-a scos pe alb-roşii din primele şase echipe ale clasamentului.

Cele două echipe s-au mai întâlnir de două ori în acest sezon. Prima dată a fost o remiză albă la Mediaş, apoi, la începutul acestei luni, Astra s-a impus la capătul unui meci cu şapte goluri, scor 4-3. Aşadar, nu rataţi prima partidă din sferturile Cupei României, Gaz Metan – Astra, astăzi, de la ora 20:30

Andrei Chivulete arbitrează meciul Gaz Metan Mediaş – Astra Giurgiu, din sferturile Cupei României

Arbitrul Andrei Chivulete va conduce la centru meciul Gaz Metan Mediaş – Astra Giurgiu, care se va disputa, marţi, de la ora 20.30, în sferturile de finală ale Cupei României.

Chivulete va fi ajutat de Bogdan Velicu şi Andrei Constantinescu, iar rezervă va fi Robert Dumitru. Observatori vor fi Marian Salomir şi Dumitru Paraschiv.

Program Cupa Romaniei

Marți, 27 februarie 2018
CS Gaz Metan Mediaș – AFC Astra, ora 20:30, Digi Sport, Telekom Sport

Miercuri, 28 februarie 2018
AFC Hermannstadt – FC FCSB, ora 18:30, Digi Sport, Telekom Sport, PRO X 

Joi, 1 martie 2018
CS U Craiova – Dinamo București, ora 20:30, Digi Sport, Telekom Sport, PRO X

Federația Română de Fotbal a decis ca meciul FC Botoșani – CSM Politehnica Iași să fie reprogramat.

Programată inițial pentru miercuri, 28 februarie, partida din sferturile de finală ale Cupei României, cea dintre FC Botoșani și CSM Politehnica Iași, se va disputa la o dată ce va fi anunțată ulterior.

Decizia a fost luată în urma avertizării emise de Administrația Națională de Meteorologie. La ora meciului, județul Botoșani se afla în perioada de cod portocaliu de temperaturi foarte scăzute, lucru care nu se aplică la celelalte trei jocuri din această fază a competiției.