GAZ METAN MEDIAŞ – CONCORDIA CHIAJNA 2-0 LIVE VIDEO

GAZ METAN MEDIAŞ - CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO Etapa a 33-a se deschide cu un meci care poate fi decisiv pentru rămânerea în Liga 1, adversare fiind Gaz Metan şi Concordia, performerele din urmă cu două runde, atunci când au ieşit din teren neînvinse de primele două clasate ASA, respectiv, Steaua. Seara de Liga 1 se încheie la Ploiești, cu derby-ul Petrolul - Dinamo.

22 mai 2015, 11:13
GAZ METAN MEDIAŞ – CONCORDIA CHIAJNA 2-0 LIVE VIDEO

GAZ METAN MEDIAS – CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO

GOL! A marcat Llullaku! GAZ METAN -CHIAJNA 2-0!

GOL! A marcat Al. Muntean! GAZ METAN -CHIAJNA 1-0!

Partida Gaz Metan – Concordia se va disputa vineri, cu începere de la ora 18.30 şi va fi transmisă în direct de LOOK PLUS, DOLCE SPORT şi DIGI SPORT.

Echipe probabile: 

Gaz Metan: Plesca – Cretu, Abrudan, Muth, Buzean – Tahar, Elton – Al. Munteanu, Curtean, Bajenaru – D. Roman

Concordia: Matache – Vagner, Ricardo Alves, Bagaric, Musat – Maftei – Purece, Boldrin, Serediuc, Ad. Cristea – Dina

GAZ METAN MEDIAS – CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO

Gaz Metan și Concordia luptă pentru salvarea de la retrogradare, însă o remiză le-ar fi amândurora de ajutor pe final de campionat. 

Ambele echipe traversează un moment bun, gaziștii sunt neînvinși de 7 etape, iar Concordia a obținut 7 puncte din ultimele 3 meciuri.

Două înfrângeri au suferit ardelenii pe teren propriu în 2015, 0-1 cu Rapid şi 1-2 cu Steaua, în rest au o victorie şi patru rezultate de egalitate.

Ilfovenii s-au întors neînvinşi din 10 deplasări, au trei succese şi șapte remize, iar la acest capitol statiastic trebuie menţionat că punctul scos pe terenul Stelei a fost primul în deplasare pentru tehnicianul Marius Baciu.

Gaz Metan și Concordia s-au întâlnit de șapte ori în Liga 1, fiecare echipă câștigând câte trei partide, iar una s-a încheiat la egalitate.

– Primul meci a avut loc pe 4 decembrie 2011 la Chiajna şi s-a încheiat fără gol.

– Prima victorie izbutită de Gaz Metan a fost în returul ediţiei 2011-2012, la Mediaş: 1-0, gol Florin Lazăr din penalty.

– Primul succes pentru Concordia a venit pe 15 septembrie 2012, Gaz Metan – Chiajna 1-3, antrenori Cristi Pustai, respectiv Ilie Stan.

– În stagiunea precedentă ambele echipe şi-au câştigat meciurile de pe teren propriu cu 1-0, iar în turul sezonului actual, ilfovenii s-au impus cu 2-0, marcatori fiind Mihai Dina şi Marius Pena, ultimul împingând în poarta goală o minge trimisă de acelaşi Dina.

La nivelul băncilor tehnice avem un duel în premieră pe prima scenă între Ioan Balaur şi Marius Baciu, pentru ultimul meciul consemnând şi o întoarcere acasă, el fiind originar din oraşul sibian.