GAZ METAN MEDIAS – CSU CRAIOVA 0-0: Mitriţă a ratat penalty în prelungiri

La Mediaș, Craiova a ratat victoria și posibilitatea de a urca pe locul 2 în Liga 1. În primul minut de prelungire, Mitriță a ratat un penalty.  

10 dec. 2017, 09:32
GAZ METAN MEDIAS – CSU CRAIOVA 0-0: Mitriţă a ratat penalty în prelungiri

UPDATE:Gaz Metan – CS U Craiova 0-0. 

Momente dramatice la Mediaş la partida dintre Gaz Metan şi CS U Craiova, încheiată în cele din urmă la egalitate, scor 0-0.

Imediat după pauză, Olaru şi Kelic s-au dat cap în cap şi au rămas nemişcaţi pe gazon. Dacă fundaşul oaspeţilor, Kelic, s-a ridicat singur înainte să fie schimbat, Olaru a primit îngrijiri pe gazon aproape cinci minute, apoi a fost transportat cu targa în ambulanţă.

Spionaţi de următorul adversar, Dan Petrescu, oltenii au ratat ocazii mari: bulgarul Zlatinski s-a încurcat în faţa porţii goale, înainte ca Bărbuţ să scoată un penalty în minutul 90. Mitriţă, însă, l-a făcut mare pe Pleşca, ratând de la punctul cu var.

Şansele irosite erau să-i coste pe olteni: Golubovic a nimerit transversala în prelungiri şi Gaz Metan – CS U Craiova s-a terminat 0-0. 



GAZ METAN MEDIAS – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT. Fotbaliștii medieșeni își iau “la revedere” de la proprii suporteri în acest an într-o partidă cu CSU Craiova. Jucătorii pregătiți de Cristian Pustai evoluează, duminică după amiaza, pentru ultima dată în acest an pe teren propriu, urmând să întâlnească una dintre formațiile care luptă pentru titlu în Liga I. Craiova este una dintre echipele care a evoluat aproape fără greșeală în actuala ediție a Ligii I și pare una dintre echipele capabile să se bată la titlu. Chiar etapa trecută, jucătorii olteni au trecut de campioana la zi, Viitorul, cu scorul de 3-1. Înaceste condiții, pe medieșeni îi așteaptă o partidă extrem de dificilă, în condițiile în care jucătorii lui CSU vin la Mediaș cu gândul de a lua toate cele 3 puncte pentru a se menține în apropierea echipelor care luptă pentru titlul de campioană.

GAZ METAN MEDIAS – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT

 

De cealaltă parte, jucătorii medieșeni vin după câteva partide în care nu au mai pierdut, atât pe teren propriu cât și în deplasare. Antrenorul Cristian Pustai a spus în cadrul unei conferințe de presă că meciul cu CSU Craiova este unul special pentru că e ultimul pe teren propriu în acest an și își dorește o prestație foarte bună a jucătorilor săi. Partida dintre Gaz Metan și CSU Craiova e programată duminică, 10 decembrie, de la ora 17.

GAZ METAN MEDIAS – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT. Antrenorul echipei de fotbal CS Universitatea Craiova, italianul Devis Mangia, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că în meciul cu Gaz Metan Mediaș, de duminică, importantă va fi dăruirea jucătorilor săi.

‘E o partidă în care va fi importantă dăruirea, la fel cum a fost în meciul cu FC Viitorul. Apoi trebuie să ne facem jocul pentru a obține maximum din acest meci”, a afirmat Mangia.

Tehnicianul a apreciat evoluția bună a echipei în ultimul meci de campionat: ”După mine, în meciul cu Viitorul am jucat foarte bine în apărare, au fost unele imprecizii, dar echipa a jucat bine în ambele faze”.

Mangia a precizat că va rămâne la Universitatea chiar dacă ar primi o ofertă din Serie A: ”Dacă nu mă dau afară, atunci rămân aici”.

”Eu mă gândesc la meciul cu Mediaș, sunt concentrat să fac cea mai bună treabă aici și nu mă gândesc la alte lucruri. Mă gândesc doar la meciul cu Mediaș, care e o echipă periculoasă”, a adăugat antrenorul.

Mangia a precizat că primul meci în care a văzut-o pe Universitatea jucând, înainte de a prelua echipa, a fost chiar cu Gaz Metan Mediaș, în finalul sezonului regulat trecut.

”Primul meci în care am văzut Craiova a fost unul cu Mediaș, în sezonul trecut și a marcat Bancu. Mediașul e o echipă diferită de atunci, are caracteristici diferite, dar are jucători buni. Meciul depinde mult de felul cum vom juca noi, de dăruirea noastră, de felul cum vom aborda meciul”, a subliniat tehnicianul italian.

Mangia a precizat că pentru ultimul meci din acest an al ”alb-albaștrilor”, cel cu CFR Cluj, nu are nevoie să își motiveze suplimentar jucătorii: ”Partida cu CFR va fi una care se pregătește singură, nu am niciun dubiu în privința motivației. E mai bine să închei cu un meci important, dar mai întâi noi trebuie să câștigăm trei puncte la Mediaș. Sunt convins că dacă vom face un rezultat bun duminică (la Mediaș), cu CFR stadionul va fi plin. Noi trebuie să ne gândim la treaba noastră”.

Universitatea va avea doi absenți cerți la Mediaș: Tiago Ferreira și Fausto Rossi, care a fost operat ieri, pentru că a avut o ruptură de tendon. Mangia a apreciat că Rossi va reveni peste trei luni.

Mangia a salutat faptul că antrenorul Walter Zenga o va pregăti pe Crotone, în Serie A: ”Sunt bucuros pentru Walter, este o bună oportunitate de a reveni în Serie A, dar nu va avea o misiune ușoară, pentru că a venit în locul unui antrenor care anul trecut a făcut o treabă foarte bună. Îi urez mult succes”.

CS Universitatea Craiova va juca duminică în deplasare cu Gaz Metan Mediaș, de la ora 17,00, în etapa a 21-a a Ligii I.