Geanina din Las Fierbinţi şi-a luat Porsche de 70.000 de euro. Actriţa tocmai s-a măritat cu un milionar austriac FOTO

Anca Dumitra, actriţa care in terpretează rolul Geaninei din serialul "Las Fierbinți", a trecut la nivelul următor după ce s-a căsătorit cu un afacerist austriac, şi şi-a achiziţionat un superb Porsche Macan S, care costă 70.000 de euro.

13 feb. 2023, 13:32

Geanina din Las Fierbinţi şi-a luat Porsche de 70.000 de euro. Anca Dumitra se poate lăuda cu o „bijuterie” la care mulți pot doar visa, scrie Cancan. Actrița și-a schimbat bolidul și a trecut la un Porsche Macan S de aproximativ 70.000 de euro, dar nu se ştie dacă l-a achiziţionat din banii primişi de la Pro Tv sau a fost un cadou din partea proaspătului ei soţ, Manfred Spendier, un milionar austriac cu 11 ani mai în vârstă. Conform unor surse din trsutul Pro, Anca Dumitru ar primi pentru fiecare episod filmat suma de 500 de euro.

Citeţte şi: Cine este iubitul Ancăi Dumitra, Gianina din „Las Fierbinţi”. Actriţa l-a scos în lume şi a vorbit despre planurile lor de viitor

Anca Dumitra (35 de ani) și Manferd Spendier (46 de ani) au ajuns în fața ofițerului de stare civilă la finalul anului trecut, unindu-și în mod oficial destinele. Evenimentul a fost unul restrâns, iar cei doi au avut lângă ei doar persoanele importante. Manferd Spendier este austriac, însă de ceva timp locuiește în România. Bărbatul s-a stabilit la noi în țară de aproximativ 12 ani, unde este șef în cadrul unei reprezentanțe ce se ocupă cu utilaje de agricultură.

Citeşte şi: Cu cât sunt plătiți actorii din „Las Fierbinți”. Surpriză uriaşă: cine primește cei mai mulți bani

Anca Dumitra s-a născut și a copilărit în Oltenia, la Craiova, și a absolvit cursurile Universității de Arte Teatrale și Cinematografie din București. Deși este cunoscută pentru rolul Gianinei din serialul Las Fierbinți, ea a avut mai multe apariții importante în scurtmetraje și în lungmetraje. Primul ei rol principal într-un film străin a fost în pelicula „Doing money2, din 2018.