Gelozia i-a luat minţile. O tânără a vandalizat un local pentru că iubitul surorii sale o respinge

O tânără geloasă pe faptul că bărbatul cu care trăiește sora ei nu vrea să aibă o relație și cu ea a devastat un local unde se organizează petreceri pentru copii, de pe strada Dorobanților. Femeia de 26 de ani a spart și geamurile unei mașini.

08 apr. 2013, 07:00
Gelozia i-a luat minţile. O tânără a vandalizat un local pentru că iubitul surorii sale o respinge

Un incident neobişnuit s-a produs duminică seara, în jurul orei 20.45, pe strada Dorobanților. O femeie de 26 de ani s-a întâlnit cu bărbatul cu care a avut o relație și care a părăsit-o pentru sora ei, cu care are acum și un copil.

„M-a tot implorat să o primesc înapoi, dar i-am spus că nu se poate. Ea vrea să fiu și cu sora ei și cu ea, dar este absurd. A început să arunce cu pietre în geamurile acestui local și să se taie”, a povestit bărbatul, potrivit stiridecluj.ro.

Femeia de 26 de ani a lovit geamurile localului cu pumnii până când le-a spart, dar a luat și un bolovan pe care l-a aruncat în geamurile termopane.

De asemenea, în criza de nervi ea a spart și geamul unui autoturism parcat pe marginea străzii.

Poliția și un echipaj de ambulanță au venit la locul incidentului, iar femeia a fost dusă la spital cu tăieturi pe mâini. Ea va fi chestionată apoi sub acuzația de distrugere.