Gelozia nu ţine cont de IQ. Un cunoscut OM de ŞTIINŢĂ a şocat prin răzbunarea pregătită SOŢIEI sale

Neurologul Robert Ferrante, cunoscut om de ştiinţă american, a fost arestat joi în statul Virginia de Vest, fiind acuzat de otrăvirea soţiei sale cu cianură.

26 iul. 2013, 10:10

Ferrante, considerat unul din cei mai titraţi experţi din SUA în tratamentul bolii Charcot sau boala Lou Gehrig (scleroză laterală amiotrofică, maladie de care suferă celebrul fizician Stephen Hawking), a activat în ultimii ani la Universitatea din Pittsburgh, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Loteria morţii: Ucis cu cianură după ce câştigase la loz în plic 1 milion de dolari

Potrivit anchetatorilor, în aprilie 2013, Ferrante (63 de ani) a amestecat o doză letală de cianură într-un cockteil de vitamine, pe care l-a oferit soţiei sale Autumn Klein (41 de ani), care, de asemenea, lucra la aceeaşi universitate, încurajând-o să-l bea ca să rămână însărcinată.

După ce a consumat băutura, femeia s-a simţit rău şi a fost spitalizată. Trei zile mai târziu, ea a murit. După ce trupul ei neînsufleţit fusese incinerat, medicii legişti au descoperit urme de cianură în eşantioanele de sânge ce i-au fost prelevate înainte de deces.

Citeşte şi Criminal recidivist, la 83 de ani. Un bătrân şi-a ucis cu sânge rece soţia VIDEO

În cursul anchetei, poliţiştii au descoperit că omul de ştiinţă a sustras otrava din laboratorul universităţii. O primă ipoteză avansată de anchetatori este că Ferrante şi-a otrăvit soţia din gelozie, suspectând -o că avea o relaţie extraconjugală cu un coleg din Boston.