Gelu Tofan a murit la vârsta de 61 de ani! „Regele anvelopelor” suferea de cancer la pancreas

Gelu Tofan, afaceristul cunoscut drept "Regele anvelopelor", s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Fiul acestuia, Adrian Tofan, a anunțat vestea tristă!

22 oct. 2021, 14:07
Gelu Tofan a murit la vârsta de 61 de ani! „Regele anvelopelor” suferea de cancer la pancreas

Gelu Tofan a murit la vârsta de 61 de ani! Afaceristul cunoscut drept „Regele anvelopelor” s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Fiul acestuia, Adrian Tofan, a anunțat vestea tristă!

Gelu Tofan a murit la vârsta de 61 de ani! „Regele anvelopelor” suferea de cancer la pancreas

Gelu Tofan, „Regele anvelopelor”, așa cum mai era cunoscut în întreaga țară, a murit, vineri, după ce mai mult timp s-a luptat cu cancerul la pancreas. Afaceristul fusese diagnosticat cu boala gravă în gradul patru, iar în această vară fusese diagnosticat și cu metastaze la ficat, plămâni și splină.

Doliu în lumea teatrului. Actrița Liliana Tomescu a murit la vârsta de 92 de ani

„Tata a fost diagnosticat cu cancer de pancreas în stadiul 4, cu metastaze la ficat, plămâni şi splină, în data de 26 august 2021. Inoperabil, cu şanse de reuşită a tratamentului convenţional cu citostatice spre zero. A considerat că nu merită chinul prelungit, nici el şi nici familia. În martie-aprilie, făcuse o formă dură de Covid-19, însă nu a necesitat internare. S-a vindecat, iar de atunci, s-a plans de lipsa de putere, şi a început să scadă în greutate. În luna august, a făcut un set de analize de sânge, iar rezultatele analizelor hepatice au fost dezastruoase, în special GGT-ul – de peste 20 ori faţă de normal”, a scris fiul lui Gelu Tofan pe Facebook.

Dana Deac, mărturisiri emoţionante după ce a învins cancerul de cinci ori: „Nu te lupţi cu boala, doar negociezi în permanenţă cu ea”

Adrian Tofan a mai mărturisit că tatăl său nu fuma, făcea mult sport și avea și o dietă foarte sănătoasă. De câteva ani buni, Gelu Tofan însă avea insomnii și era foarte stresat, iar acestea ar fi putut duce și la boala grea cu care a fost diagnosticat.


loading...