Gelu Voican Voiculescu, apel la 112. Ce s-a întâmplat. Prima reacţie VIDEO

Un vecin a pătruns fără drept în locuința lui Gelu Voican Voiculescu, pe motiv că în apartament ar fi fost gălăgie, polițiștii deschizând dosar pentru violare de domiciliu și lovire sau alte violențe. Voiculescu, intrat în direct la România TV, a declarat că nu a depus plângere şi că tot scandalul a fost exacerbat.

22 sept. 2019, 08:04
Gelu Voican Voiculescu, apel la 112. Ce s-a întâmplat. Prima reacţie VIDEO

Poliția Capitalei a anunțat că pe sâmbătă seară, în jurul orei 23.00, prin apel 112, a fost sesizat un conflict între doi vecini și că la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 1, care au început verificările.

Din primele date, a rezultat ca un bărbat de 60 de ani ar fi patruns, fără drept, în locuința vecinului său, pe motiv că în apartament ar fi gălăgie, că cel în locuința căruia s-a pătruns este Gelu Voican Voiculescu, fost membru al CFSN şi vicepremier în primul guvern Roman.

În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.

În direct la România TV. Gelu Voican Voiculescu a confirmat incidentul, dar a precizat că nu a depus plânegere, cî nu a fopst vorba de muzică dată tare şi că poliţia a exagerat cu comunicat probabil fiind vorba de persoana sa.