Horoscop 2014: Gemenii şi Leii vor fi vedetele anului. Previziunile astrologului Minerva VIDEO

Anul 2014 va fi mai bun decât cel care tocmai s-a încheiat. Astrologul Minerva a vorbit, în direct la România TV, despre ce ne rezervă astrele în noul an şi a spus că fiecare zodie va avea mai multe succese decât în 2013, pe toate planurile.

01 ian. 2014, 11:18
Horoscop 2014: Gemenii şi Leii vor fi vedetele anului. Previziunile astrologului Minerva VIDEO

Prezentă în studioul România TV, astrologul Minerva a făcut previziunile pentru 2014, pentru fiecare zodie.

Berbecii vor fi pe val, s-ar putea să-şi schimbe profesia, sunt mult mai echilibraţi decât au fost până acum. Stăpânul lor, Marte, se află într-un semn care nu îi ajută, ei sunt impulsivi. Probabil că la impulsivitate trebuie să aibă mare grijă. Eu nu văd un an rău pentru ei, cei singuri se pot căsători.

Taurul simte nevoia de a se întoarce la învăţătură. Trebuie să termine studiile, să aducă ceva în viaţa lor. Au mare interes pentru familie şi sunt pregătiţi să renoveze, un apartament, o casă, sau vor moşteni ceva.

Pe Gemeni i-aş considera vedetele lui 2014, alături de Lei. Ca o caracteristică generală, avantajate sunt semnele de aer şi foc. Gemenii sunt bine susţinuţi din multe puncte de vedere, ca şi creativitate, originalitate, vor face lucruri pe care până acum nu le-au făcut. Vor intra în 2014 mai echilibraţi şi cu o lecţie de viaţă bine învăţată.

Racii sunt foarte bine susţinuţi din punct de vedere familiar, trebuie să vadă de viaţa lor, le place dieta alimentară şi cea financiară. Leii vor străluci, din august încolo li se va da apă la moară.

Fecioarele, fiind semn de pământ, nu sunt puternice. Sunt analitice şi se vor bucura de promovare la locul de muncă, exact ca şi taurii. Balanţele vor face bani, s-ar putea să aibă probleme în familie, vor fi preocupaţi de ce fac la serviciu. Scorpionii sunt pe val de un an şi şi le va tot merge, Săgetătorii revin în forţă, Capricornii fac bani, chiar dacă sunt lăsaţi într-un con de umbră, vor munci ca să facă bani. Vărsătorii, bineînţeles vor avea un alt loc de muncă, totul este să fie motivaţi, bugetul lor va spori foarte mult. Ei sunt mână spartă, îşi ajută prietenii, ei nu se iubesc.

Peştii, dacă îşi doresc copii, vor putea să facă, iar peştii care sunt artişti vor avea posibilitatea şi inspiraţia să creeze. Eu cred că va fi un an mai bun decât 2013, e o curbă descendentă, 2013 e jos, iar 2014 urcă”, a spus astrologul Minerva, la România TV.

Citeşte şi Previziuni mondene pentru 2014. Cu ce ne vor mai surprinde vedetele!