Generalul Emil Străinu: „Toate crizele actuale sunt artificiale / Se pregătește introducerea inteligenței artificiale și contactul cu o altă civilizație” | EXCLUSIV

În mai puțin de trei ani de zile, Washingtonul și Bruxellesul au anunțat un conglomerat de crize: pandemică/sanitară, energetică, războiul/militară, economică, climatică, a hranei și a apei. În opinia generalului Emil Străinu, toate aceste crize sunt create „în laborator", pentru îndeplinirea unor planuri bine puse la punct.

04 aug. 2022, 21:31
Generalul Emil Străinu: „Toate crizele actuale sunt artificiale / Se pregătește introducerea inteligenței artificiale și contactul cu o altă civilizație” | EXCLUSIV

Generalul Emil Străinu, specialist în studiul OZN-urilor și al fenomenelor meteo extreme – războaie climatice, susține că evenimentele petrecute în ultimii doi ani și jumătate sunt cusute cu ață albă.

Superbogații planetei și liderii politici ai lumii își pregătesc proiecte demne de scenarii SF, crede Străinu.

„Toate celelalte crize (n.r. – cu excepție la criza din Taiwan) sunt crize făcute în mod artificial. Sunt în derulare proiecte foarte mari. De exemplu, orașul spațial, care este pregătit pentru miliardarii lumii. În acel oraș spațial vor fi peste 60.000 de locuitori. Monaco are 12.000 de milionari. Cei mai mulți sunt în China. 

Problemele sunt legate de viitor, de ceea ce înseamnă introducerea inteligenței artificiale și a inteligenței nonumane și în același timp a construirii androizilor și a pregătirii pentru un viitor contact cu o altă civilizație. Întotodeauna au râs toți, au spus că sunt teorii ale conspirației, dar știți că într-un an, doi, trei s-a confirmat tot ceea ce am spus eu”, a declarat Emil Străinu, pentru România TV.

 

Emil Străinu: „De ce se continuă distrugerea sistemului energetic din România?”

 

Fostul oficial din MApN crede că guvernul de la Palatul Victoria nu are niciun cuvânt de spus, pe fondul implementării deciziilor majore din ultimii ani.

„Toate studiile care sunt făcute arată că 99% dintre incendii sunt provocate sau sunt din cauza neglijenței (…)

Marile probleme cu care ne vom confrunta vor avea trei mari direcții: 

  1. Direcția energetică – Deși avem resurse foarte mari. De ce nu se dă drumul zăcământului de la Caragele, care este mai mare decât zăcământul din Marea Neagră? 
  2. De ce s-a exportat 70% din recolta de grâne de anul acesta, deși se știa că producția e mai mică cu 30%? 
  3. De ce se continuă disturgerea sistemului energetic, deși noi avem resurse cu care putem continua și dezvolta activitatea?

Problema este că în acest moment, la nivelul conducerii statului, suntem o conducere antinațională și antiromânească!”

, a mai punctat generalul.