Geniul din VESTIAR. Un fotbalist din Liga 1 a avut a doua medie la BAC

Tudor Băluță, Alexandru Mățan şi Denis Drăguș de la Viitorul și-au aflat, miercuri, notele obținute la examenul de Bacalaureat. Cei trei au susținut examenul la Liceul Tehnologic "Ion Podaru", din Ovidiu.

04 iul. 2018, 10:36
Geniul din VESTIAR. Un fotbalist din Liga 1 a avut a doua medie la BAC

Tudor Băluță a fost remarcatul celor de la Viitorul, având a doua medie din liceu. Mijlocașul a avut o medie 8,81 după ce a obținut 8,45 la Limba și literatura română, 8,75 la Istorie și 9,25 la Logică, argumentare și comunicare.

„Am ţinut mereu să fiu atent cu şcoala, am avut note mari întotdeauna. Nu m-a obligat nimeni, pur şi simplu am simţit nevoia şi am crezut că aşa este cel mai bine. Am cam luat premiu în fiecare an.

Denis Draguș a obținut note de trecere la examen, dar nu a promovat pentru că nu a susținut proba Competenţe lingvistice Limba română. La examenul scris, Drăguș a luat 5,15 la Limba și literatura română, 5 la Istorie și 8,25 la Logică, argumentare și comunicare.

Alexandru Mățan a avut media 6,36 și a promovat și el Bacalaureatul. Mijlocașul a luat 5,95 la Limba și literatura română, 6,15 la Istorie și 7 la Logică, argumentare și comunicare.