GENT-VIITORUL, de ce nu se vede partida la tv. „Ne întoarcem în timp, putem vedea meciul doar la radio”

Gent - Viitorul, meciul de joi, ora 21:30, din turul II al preliminariilor Europa League nu e televizat fiindcă TVR nu a vrut să mai achite suma de 25.000 de euro plus TVA.

25 iul. 2019, 12:23
GENT-VIITORUL, de ce nu se vede partida la tv. „Ne întoarcem în timp, putem vedea meciul doar la radio”

UPDATE ORA 20:00. Naţional TV anunţă că va transmite GENT – VIITORUL.

„Gent – Viitorul nu se vede la TV în România. TVR a renunţat la această transmisie cu două zile înainte de meci din motive de preţ ridicat, 25.000 de euro + TVA. Din cauza timpului scurt de promovare a returului din 1 august, luat deja de TVR, nicio altă televiziune nu a preluat drepturile pentru turul de astăzi.

«Regele» nu va putea fi încurajat de fanii săi decât de la stadionul din Gent. Noi ne întoarcem în timp şi putem «vedea» meciul doar la Radio România Actualităţi”, a spus, conform gsp.ro, Dana Iancu, cea care deţine o agenţie ce cumpără drepturi TV.

„Suntem fericiţi că jucăm din nou în Europa. Sperăm să o facem mai bine decât în urmă cu trei ani, pentru că am căpătat multă experienţă. Suntem în formă, am început foarte bine sezonul. Va fi o dublă deschisă, pentru că ambele echipa joacă fotbal. Sper ca noi să trecem turul”, a spus Gică Hagi la conferinţa de presă.

Căpitanul Viitorului, Bogdan Ţîru, a completat: „Este altceva acum, am acumulat experienţă, avem omogenitate şi vrem să obţinem un rezultat pozitiv. Am rămas datori pe plan european şi ne dorim să demonstrăm că putem face faţă. Vrem să arătăm că echipa a evoluat. Va conta că avem cât de cât ritm, am adunat deja minute în meciurile oficiale, iar ei încă nu au început sezonul”.