SCANDAL pe înmormântarea regizorului Geo Saizescu. Vezi de ce nu a avut loc la Cimitirul Bellu

Publicat: Joi, 26 Septembrie 2013 09:57 // Actualizat: Joi, 26 Septembrie 2013 10:15 // Sursa: romaniatv.net

Regizorul Geo Saizescu, care a murit la începutul acestei săptămâni, la vârsta de 80 de ani, va fi înmormântat joi, la ora 12.00, în Cimitirul de la Mănăstirea Cernica. Familia regizorului a încercat să găsească un loc de veci pe Aleea Artiştilor din Cimintirul Bellu, însă UNITER le-a respins cererea pe motiv că nu mai sunt locuri.

Familia regizorului a făcut o cerere către UNITER pentru a obţine un loc de veci pe Aleea Artiştilor din Cimitirul Bellu, acolo unde i-ar fi plăcut artistului să se odihnească. Răspunsul UNITER a fost că nu se mai găşeşte niciun loc acolo, aşadar cererea a fost respinsă, potrivit România TV. Acum, familia consideră că şefii UNITER nu au făcut toate eforturile pentru a-i acorda renumitului regizor locul ce i se cuvenea după trecerea în nefiinţă, după ce în timpul vieţii a fost un important reprezentant al cinematografiei româneşti.

Aşadar, regizorul va fi înmormântat joi, la ora 12.00, în Cimitirul de la Mănăstirea Cernica. La ora 10.00, va avea loc o slujbă religioasă la Teatrul Odeon, unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit al maestrului, iar la 10.30 cortegiul va pleca spre cimitir.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 nov 22:09
...unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit al maestrului, iar la 10.30 cortegiul va pleca spre cimitir. Citeste mai mult pe RTV.NET
...
26 sep 10:30
... Regizorul Geo Saizescu, care a murit la începutul acestei săptămâni, la...
1
EUR
4.7792
RON
18 Jan
noapte -1 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H