Geoană vrea şefia PSD. Dragnea: Nu ştiu cum poate să candideze într-un partid din care nu mai face parte

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că nu îl sperie anunţul făcut de Mircea Geoană privind candidatura la Congresul PSD, el arătând că nu ştie cum poate să candideze Geoană la Congresul unui partid din care nu face parte.

22 ian. 2015, 08:42
Geoană vrea şefia PSD. Dragnea: Nu ştiu cum poate să candideze într-un partid din care nu mai face parte

Nu ştiu cum poate să candideze Mircea Geoană la Congresul unui partid din care nu face parte”, a spus Dragnea, la un post de televiziune.

Întrebat dacă îl sperie candidatura lui Geoană la Congresul PSD, Dragnea a negat.

„Nu, nu mă sperie. Domnul Geoană este un mincinos, din păcate. Domnul Geoană face foarte mult rău acestui partid care l-a făcut să fie preşedintele partidului”, a spus Dragnea.

El a susţinut că în luna martie a fost convocat Consiliul Naţional al PSD, for care va stabili data la care va fi convocat Congresul partidului.

Senatorul Mircea Geoană a spus, miercuri, la Gândul Live, că intenţionează să propună o platformă pentru Congresul PSD şi să candideze alături de alţi colegi pentru conducerea partidului, susţinând totodată că, dacă în fruntea formaţiunii rămân actualii lideri, el va avea „obligaţia ca noul PSD să fie început ca proiect nou”.