George Boghian, câştigătorul de la „Dansez pentru tine”, şi-a cumpărat apartament. Vezi cum arată

George Boghian, câştigătorul celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine, şi-a văzut visul devenit realitate. Tânărul are un loc pe care îl numeşte cu drag „acasă”, iar acum este mai fericit ca oricând.

24 mart. 2013, 17:25

„Când am intrat pentru prima dată în casă, am fost foarte bucuros că în sfârşit am un loc al meu. M-am simţit mai sigur pe mine, mai implinit”, a mărturisit emoţionat George, care recunoaste ca viata lui a devenit mai frumoasa si mai usoara după concursul Dansez pentru Tine.

Potrivit protv.ro, două dintre tablourile pictate chiar de el şi-au găsit deja loc pe pereţii căminului său. Tânărul în vârstă de 21 de ani este singur pe lume şi a trăit până acum într-un centru de plasament.

George Boghian a câştigat premiul de 60.000 de euro, la „Dansez pentru tine”, ajutat de partenera sa, Roxana Ionescu. Tânărul a izbucnit imediat în lacrimi la aflarea veştii. 

„Este pentru prima dată când iau locul întâi într-o competiţie şi primesc şi altceva în afară de o diplomă. Nu mă aşteptam, nu aveam încredere în mine. Abia acum, la sfârşit, am început să am”, a mărturisit băiatul.