George Boghian, câştigătorul de la "Dansez pentru tine", şi-a cumpărat apartament. Vezi cum arată

Publicat: Duminică, 24 Martie 2013 19:25 // Actualizat: Duminică, 24 Martie 2013 19:25 // Sursa: RTV.net

George Boghian, câştigătorul celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine, şi-a văzut visul devenit realitate. Tânărul are un loc pe care îl numeşte cu drag „acasă”, iar acum este mai fericit ca oricând.

„Când am intrat pentru prima dată în casă, am fost foarte bucuros că în sfârşit am un loc al meu. M-am simţit mai sigur pe mine, mai implinit”, a mărturisit emoţionat George, care recunoaste ca viata lui a devenit mai frumoasa si mai usoara după concursul Dansez pentru Tine.

Potrivit protv.ro, două dintre tablourile pictate chiar de el şi-au găsit deja loc pe pereţii căminului său. Tânărul în vârstă de 21 de ani este singur pe lume şi a trăit până acum într-un centru de plasament.

George Boghian a câştigat premiul de 60.000 de euro, la "Dansez pentru tine", ajutat de partenera sa, Roxana Ionescu. Tânărul a izbucnit imediat în lacrimi la aflarea veştii. 

„Este pentru prima dată când iau locul întâi într-o competiţie şi primesc şi altceva în afară de o diplomă. Nu mă aşteptam, nu aveam încredere în mine. Abia acum, la sfârşit, am început să am", a mărturisit băiatul.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8347
RON
11 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H