George Burcea a plecat în vacanţă fără Viviana Sposub. Motivul neașteptat pentru care cei doi au ales să stea la distanţă. „Aşa îmi doresc!”

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, își petrece această lună de vară departe de Viviana Sposub. Actorul va sta alături de cele două fetițe ale sale la munte.

03 iul. 2023, 19:53
George Burcea a plecat în vacanţă fără Viviana Sposub. Motivul neașteptat pentru care cei doi au ales să stea la distanţă. „Aşa îmi doresc!”

George Burcea și-a dus fetițele la munte, unde stau timp de o săptămână, la Ferma Dacilor, în tabăra de activități a lui Cezar Ouatu. Actorul se pregătește să le ducă și la mama lui, la Botoșani.

„Am fost cu fetele într-o mini-vacanță, la munte, la Ferma Dacilor, la tabăra de canto a lui Cezar Ouatu. Ne-am simțit foarte bine, am stat o săptămână. Acolo te deconectezi de toate, mănânci direct de la sursă. S-au implicat și ele în activități, au stat cu ceilalți copii. Vreau să mă bucur de toată această perioadă în care voi sta cu copiii”, a mărturisit George Burcea în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Citește și Cătălin Crișan are o nouă iubită. Artistul este gata să se însoare, la 55 de ani şi după două divoţuri: „Nu am pretenții mari și multe de la o femeie”

George Burcea e pe ultima sută de metri cu pregătirile de vacanță, în formula de trei. Viviana nu pleacă alături de el de data aceasta, iar actorul a explicat care e motivul pentru care iubita lui a decis să rămână în București.

„Vom merge și la mama, la Botoșani, săptămâna aceasta. Nu le-a mai văzut de foarte mult timp, ea acum stă singură. Vom pleca doar noi trei, așa îmi doresc, e vacanța noastră. Am vrut să fiu doar eu cu fetele. În plus, nici pentru Vivi nu-i ușor când e cu noi”, a spus actorul.

Citește și Alexandra Ungureanu lămurește zvonurile privind relația cu Gojira: „Nu mă mai enervez, ma amuz”

George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu solid, de mai mulți ani. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă actorul nu-și poate cere iubita în căsătorie fiindcă el e încă, în acte, un bărbat căsătorit, după ce Andreea Bălan a făcut apel în procesul de divorț cu tatăl fiicelor sale.

Burcea a mărturisit că nu știe dacă mai vrea și alți copii. „Sincer, nu știu dacă aș vrea să mai am alți copii. Mă mai gândesc la asta”, a spus el.