George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor. Atenţie, imagini şocante! FOTO

George Burcea continuă războiul cu Andreea Bălan! De data aceasta, actorul o acuză pe fosta sa soţie de neglijare și rele tratamente față de câinele lor, pe care aceasta nu ar dorit să i-l înapoieze.

03 mai 2022, 11:57
George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor. Atenţie, imagini şocante! FOTO
George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor

George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor. Actorul susține labradorul ar fi fost neglijat și are probleme de sănătate. În plus, câinele are mai multe răni și plăgi deschise pe întregul corp!

George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor. Incredibil, ce ar fi făcut artista!

George Burcea a declarat că fosta lui soție a refuzat să îi ofere câinele în grijă, după ce s-au separat. „Probabil unii dintre voi știu că am avut un Labrador pe nume Jack. L-am cumpărat în 2015, pentru că stând la curte și fiind iubitor de animale, era momentul perfect pentru el. L-am îngrijit până în anul 2020, când m-am mutat. Deși stăteam într-un apartament cu 3 camere, iar cățelul avea 35 kg, am dorit în nenumărate rânduri să-l iau, dar nu mi s-a permis de către „proprietara și mama acesteia”. Până acum două luni am tot insistat să-l iau și am și vorbit cu 20 de persoane să-l țină la curte, tocmai pentru a avea mai mult spațiu”, a transmis George Burcea pe Facebook.

George Burcea a câştigat custodia comună a fetiţelor. O face praf pe Andreea Bălan: „Nu stați cu copiii doar pentru a filma și poza”

Actorul a publicat mai multe imagini de acum ale câinelui, în comparaţie cu cele din trecut, pentru a scoate în evidenţă diferența de întreținere. „Un prieten bun a fost de acord, dar iarăși m-am lovit de refuz. Asta până într-o zi când i-am făcut o filmare și am transmis casei / stapanei că voi da acest filmuleț la protecția animalelor. Inițial a spus NU, dar după 3 săptămâni a cedat. Așa arată un labrador de persoană publică. Așa arăta un labrador de 7 ani ( e ziua lui pe 10.05), în momentul în care l-am luat de acasă. Spuneți-mi, vă rog, cum vi se par vouă aceste poze și cum credeți că a fost tratat. El este așa de peste 1 an, cu reveniri scurte în ceea ce privește sănătatea lui. Acum e bine. E la doctor de o săptămână, iar mai apoi va merge la o curte mare și plină de copii”, a mai scris George Burcea.

George Burcea nu vrea să se însoare cu Viviana: „Nu mă mai grăbesc. E nevoie de timp și de răbdare”