George Burcea a rupt orice legătură cu tatăl lui. Bărbatul riscă să-și piardă ambele picioare: „Nu vreau să mă cert și mai tare”

George Burcea a rupt orice legătură cu tatăl lui. Relația celor doi a început să se deterioreze în urmă cu trei ani, când s-a iscat un adevărat scandal, lăsându-se cu numeroase cuvinte destul de grele și cu decizii radicale. Chiar dacă anii au trecut, se pare că actorul este în continuare pe tatăl lui.

22 aug. 2023, 21:17
George Burcea a rupt orice legătură cu tatăl lui. Bărbatul riscă să-și piardă ambele picioare: „Nu vreau să mă cert și mai tare”
George Burcea a rupt orice legătură cu tatăl lui

George Burcea a rupt orice legătură cu tatăl lui, care a declarat că nu și-a mai văzut nepoatele de mai mulți ani.. Ion Burcea a mărturisit faptul că se sună cu băiatul lui doar de Paște și de Crăciun, iar tot ceea ce află despre el, este din presă.

Nu este deloc mândru de această situație, motiv pentru care a ținut să precizeze că nu-i reproșează nimic fiului său pe această cale, dorindu-și să evite conflictele, mai ales că nu are o stare de sănătate bună.

Citește și: George Burcea, bătut în plină stradă. S-a năpustit asupra lui și l-a agresat în ultimul hal

George Burcea a rupt orice legătură cu tatăl lui

Îmi trăiesc bătrânețile singur, doar cu soția mea. Nu mi-am mai văzut nepoțelele de ceva vreme, de ani buni, dar nici cu copiii nu am mai vorbit demult. De Paști și de Crăciun, cum se spune, dar nu reproșez nimănui, nimic. Nici mie nu am ce să-mi reproșez.

Știu că George e mare vedetă în America, dar pe-astea le-am aflat din presă, de la ce s-a scris pe ici, pe colo! Chestiunea asta nu pică bine nimănui, dar nu vreau să mă cert și mai tare cu ai mei. Așa că nu vreau să creadă cineva că reproșez cuiva, ceva anume. Nici pomeneală!‘, a declarat Ion Burcea, tatăl lui George Burcea pentru Cancan.ro.

Ion Burcea își trăiește bătrânețea singur, alături de soția lui, care-i este aproape la orice pas. Din nefericire, starea lui de sănătate nu este deloc una bună în prezent, având mai multe diagnostice de la medici, printre care și hipertensiune arterială și cardiopatie ischemică.

Am 15 sau 16 diagnostice medicale care indică că am ceva probleme de sănătate. Nu am să vi le spun pe toate, fiindcă nu are niciun rost. Mă confrunt și cu cardiopatie ischemică și cu hipertensiune arterială, dar ceea ce-mi dă cel mai tare de furcă este amenințarea de a-mi pierde unul sau poate chiar ambele picioare‘, a mai spus tatăl lui George Burcea.