George Burcea, dezvăluiri şocante despre căsnicia cu Andreea Bălan. „O făcătură ordinară!”

Andreea Bălan și George Burcea se pregătesc de divorţ. Cântăreaţa a declarat că nu ea a fost aceea care a renunțat la căsnicie, ci soţul ei.

10 mart. 2020, 07:12
George Burcea, dezvăluiri şocante despre căsnicia cu Andreea Bălan. „O făcătură ordinară!”

Andreea Bălan a fost acuzată că s-a gândit, tot timpul, numai la ea, dar nu a rămas fără răspuns.

„E momentul să pui în balanță tot și să vezi dacă merită să renunți. Mereu ai arătat că ești Andreea cea mai bună, e momentul să spui ceva, să faci ceva. Ori ai o familie, ori până acum a fost doar despre tine?”, a fost întrebarea provocatoare de pe pagina de socializare.

„Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia”, a răspuns Andreea Bălan.

George Burcea, prima reacţie despre NOUA RELAŢIE. Replică dură la declaraţiile Andreei Bălan

George Burcea s-a simțit lezat de declarațiile făcute de Andreea Bălan și a postat, în mediul online, o „replică” intitulată „Poveste de Mărțișor”.

„Haideți să nu mai pledăm în victime pe la TV doar de dragul publicului, emoției sau mai ales a marketingului…Când marketingul bate sufletul, face ca de exemplu un vis american să fie doar o făcătură ordinară, o ședință foto de dragul publicului, fără a avea substrat, candoare, dorința pură sau alte sentimente care au legătură cu sufletul omului”, a scris George Burcea pe pagina sa de socializare.