George Burcea, primele declaraţii despre SOŢIA SA. Cum se simte Andreea Bălan după ce a făcut STOP CARDIO-RESPIRATOR

Andreea Bălan a adus pe lume cea de-a doua fetiță acum două săptămâni și a avut probleme la naștere. George Burcea, soţul cântăreţei, a vorbit despre starea de sănătate a cântăreţei.

20 mart. 2019, 16:12
George Burcea, primele declaraţii despre SOŢIA SA. Cum se simte Andreea Bălan după ce a făcut STOP CARDIO-RESPIRATOR

Andreea Bălan a născut pe 4 martie  cea de-a doua fetiță. Solista a mers la maternitate cu emoții, însă, din nefericire, a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Medicii s-au mobilizat și au readus-o la viață pe proaspăta mămică. Acum, se reface, iar starea ei de sănătate este una bună.

„Fetele sunt foarte bine, sănătoase. Sunt acasă toate trei. Andreea este foarte bine. Se recuperează după operație și după naștere. E foarte bine și are un vibe foarte bun. Așteptăm să vină căldură să ieșim cu fetele în parc să ne plimbăm și să facem ceea ce o familie face. Ella a primit-o foarte bine pe cea mică. Am pregătit-o de când am știut că o să vină un al doilea bebe. Ella își dorea băiat”, a declarat George Burcea.

Cum arată Andreea Bălan la două săptămâni după NAŞTERE. Vedeta a pozat cu abdomenul la vedere FOTO

Actorul este din Botoșani și se pricepe de minune la gătit: „Pe Andreea o răsfăț la fel de mult. Gătesc. Ultima dată cred că ne-a făcut mama de la Botoșani și ne-a făcut mâncare pentru o săptămână. Gătesc orice dacă este nevoie, nu este problemă”.