George Copos: Marile greşeli ale vieţii mele au fost că am intrat în fotbal şi în politică

George Copos a mers luni la tribunal, în ziua în care se dă sentinţa în Dosarul Transferurilor el fiind judecat şi în Dosarul Loteria. Potrivit România TV, el a declarat în faţa jurnaliştilor că cele mai mari greşeli ale vieţii lui au fost intrarea in fotbal şi în politică.

20 mai 2013, 09:29
George Copos: Marile greşeli ale vieţii mele au fost că am intrat în fotbal şi în politică

George Copos are o zi mult mai grea decât ceilalţi opt inculpaţi în Dosarul Transferurilor, el având şi termen în Dosarul Loteria, în care este acuzat de evaziune fiscală.

La sfârşitul lunii ianuarie, Judecătoria Sectorului 2 l-a condamnat pe omul de afaceri la patru ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală, dar decizia a fost atacată cu recurs, astfel că dosarul a ajuns pe masa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti.

Referitor la cele două dosare în care este judecat, George Copos a declarat luni, în faţa Tribunalului: „Am făcut o mare eroare a vieţii mele că am intrat în fotbal şi în politică. Acestea au fost două mari erori ale vieţii mele, în rest nu mi-e teamă deloc. Cesionez gratuit toate acţiunile de la Rapid către suporteri, pentru că suporterii sunt cei care merită (…) Mă întreb şi mă voi întreba cine doreşte să profite de distrugerea capitalului autohton, cine doreşte să îi omaore pe toţi oamenii de afaceri români„.