George Copos nu se mai ascunde. A ieşit să spargă bani cu amanta tinerică şi cu fetiţa lor la mall FOTO

Imagini senzaţionale cu multimilionarul George Copos, amanta mai tânără cu 20 de ani şi superba lor fiică de doar 7 anişori. Dacă înainte s-a ascuns şi a refuzat chiar să-şi recunoască propriul copil în acte, iată că acum bogătaşul a dat lucrurile pe faţă. Fotoreporterii Click! vă prezintă imagini în premieră cu tati Copos la cumpărături de rochiţe pentru fetiţe.

02 iul. 2018, 07:20

Nici căsnicia de 36 de ani cu Cristiana, şi nici fiica Alexandra, în vârstă de 32 de ani, nu l-au putut ţine departe de amantă şi de copil pe George Copos, scrie click.ro. Iată că, după ce ani buni şi-a ţinut viaţa dublă la secret, multimilionarul şi-a părăsit familia şi a decis să nu-şi mai ascundă relaţia. Aşa cum Click! a dezvăluit cu mulţi ani în urmă, fostul boss al Rapidului are o relaţie secretă încă din 2006 cu fosta lui secretară Elena Stoica (35 de ani) care, în februarie 2011, i-a dăruit o fiică pe nume Daria Maria.

Citeşte şi George Copos, ANUNŢ-BOMBĂ despre RAPID. Ce a dezvăluit înaintea meciului cu CSA Steaua

Iniţial, multimilionarul nu a recunoscut-o în acte, şi nici la botezul ei nu a fost. De atunci au trecut şapte ani, iar George Copos a decis să-şi trăiască a doua tinereţe lângă familia actuală. Radiază de fericire, iar starea sa de spirit este alta datorită bobocului de fetiţă de lângă el. Maria Daria este o frumuseţe de copil! Părul lung, ondulat, ca al mamei, privirea ageră şi trăsăturile tatălui.