George Copos și Elena, soția lui cu 26 de ani mai tânără, surpinși într-o ipostază nemaivăzută la nunta fiului Gabrielei Firea. Au atras toate privirile

Deși a fost un eveniment discret, fără prea multe persoane, la nunta fiului Gabrielei Firea au fost invitați numeroși politicieni, sportivi, milionari, vedete, cunoscuți de-ai fostului primar general al Capitalei.

13 oct. 2023, 17:00
George Copos și Elena, soția lui cu 26 de ani mai tânără, surpinși într-o ipostază nemaivăzută la nunta fiului Gabrielei Firea. Au atras toate privirile

Printre invitați s-au numărat și George Copos, care a venit alături de soția lui. Fostul acționar de la Rapid și-a pus hotelul la dispoziția mirilor. Milionarul de 70 de ani a venit alături de Elena Stoica, femeia alături de care a dus o viață dublă din 2006 până în 2018, când a divorțat oficial de Cristiana Copos.

Citește și Lidia Buble, primele declaraţii despre relaţia cu Horaţiu Nicolau. Artista are 30 de ani, iar iubitul ei a trecut de 60!

Între George Copos și Elena Stoica există o diferență de vârstă de 26 de ani, el având 70, iar ea 44 de ani. Cu toate acestea, se înțeleg de minune, iar relația lor devine tot mai solidă odată cu trecerea timpului. Cei doi dețin hotelul InterContinental Athénée Palace, acolo unde a avut loc petrecerea. Apariția lor a atras toate privirile. De când relația lor a devenit oficială, George Copos radiază alături de partenera lui și pare că a și întinerit.

La petrecerea de după cununia civilă a fiului Gabrielei Firea, George și Elena Copos au fost surprinși îmbrățișați, pe ringul de dans, moment care a atras privirile tuturor.

George și Elena Stoica și-au unit destinele în vara lui 2018. Cei doi au împreună și o fetiță, pe Daria Maria, născută în 2011.

„Copos și-a revenit foarte greu. A fost distrus (n.r. după ce a făcut închisoare pentru implicarea în Dosarul Transferurilor). Acum e foarte tare, e verde, are și-o fetiță, a doua. S-a recăsatorit, are o familie (…) Copos este un tip tare, m-am certat cu el mai mereu. Este un exemplu pentru familie. Este un om deștept, omul dracu. Nu există săptămână în care să nu mă fi certat cu el, iar acum mă pup cu el”, a spus fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, la Digi Sport Matinal.

Citește și Marius Elisei s-a mutat împreună cu noua iubită. Cei doi au planuri mari, își doresc un copil: „Ne e foarte bine împreună”

Cum a început povestea de dragoste dintre George Copos și Elena Stoica

Cei doi și-au început relația într-un mod atipic. Ea era secretară la Crowne Plaza, hotel deținut de fostul boss de la Rapid. Ulterior a devenit marketing manager și imediat după a pus stăpânire pe inima lui Copos. Povestea lor de dragoste a început în 2006. Și-au continuat relația, în ciuda faptului că el era căsătorit cu Cristiana Copos, alături de care are și o fiică de 36 de ani, pe Alexandra. În 2011, George și Elena au devenit părinții Dariei.

Trei ani mai târziu, în 2014, Copos a fost condamnat la patru ani e închisoare în ”Dosarul Transferurilor”, dar a fost eliberat după un an şi o lună, pentru bună purtare şi pentru că a scris cinci cărţi. În 2018, fostul acționar de la Rapid și Elena s-au căsătorit.