George Michael, la o clinică de dezintoxicare împotriva consumului abuziv de substanţe

Artistul George Michael s-a internat într-o clinică de dezintoxicare din Elveţia.

15 iun. 2015, 09:04
George Michael, la o clinică de dezintoxicare împotriva consumului abuziv de substanţe

George Michael, în vârstă de 51 de ani, s-a internat în clinica Kussacht Practice, din Elveţia, care oferă tratament de specialitate împotriva consumului abuziv de substanţe.

Cântăreţul britanic obişnuia să fumeze aproape 25 de ţigarete cu marijuana în fiecare zi, potrivit 20min.ch.

O internare în această clinică de dezintoxicare costă aproximativ 100.000 de euro.

Printre vedetele care au apelat în trecut la serviciile clinicii se numără şi creatorul de modă John Galiano.

George Michael a trecut printr-un accident spectaculos care ar fi putut să îi fie fatal, în luna mai, atunci când a ajuns pur şi simplu pe şosea, căzând dintr-un automobil Range Rover, în plin mers, pe o autostradă foarte aglomerată, în apropiere de Londra.

Starul britanic, care cu un an înainte fusese diagnosticat cu o formă severă de pneumonie, a fost transportat cu elicopterul la spital – unde a rămas internat circa două săptămâni -, întrucât suferise o serie de răni, tăieturi şi contuzii, inclusiv în zona capului.

În ciuda problemelor sale de sănătate, George Michael a semnat un contract foarte avantajos cu Universal Music şi ar trebui să lanseze un nou album de studio. Cel mai recent album al artistului britanic se intitulează „Patience” şi a fost lansat în anul 2004.

George Michael a lansat un album de Greatest Hits intitulat „Twenty Five”, care a debutat pe primul loc în UK Albums Chart în 2006, şi a spus că speră să înregistreze piese noi „în curând”.

În 2012, cântăreţul a lansat un single nou, „White Light”, în al cărui videoclip a apărut modelul Kate Moss, însă nu a putut să confirme în acel moment data la care va lansa un album integral.

În 2012, George Michael şi-a anulat turneul din Australia din cauza unei „crize majore de anxietate”, despre care a spus că a fost cauzată de pneumonia severă cu care a fost diagnosticat în 2011 şi din cauza căreia a fost tratat timp de o lună la secţia de terapie intensivă a unui spital din Viena.

George Michael a ţinut prima pagină a presei internaţionale în 2007 şi în 2010 din cauza unor incidente similare. În ambele cazuri, cântăreţul şi-a avariat automobilul pe care îl conducea, după ce fumase canabis.

George Michael a vândut peste 80 de milioane de albume pe plan internaţional, iar printre piesele sale se numără hituri precum „Careless Whisper”, „Faith ” şi „Last Christmas”.