George Michael a fost externat: „Le mulţumeşte tuturor pentru mesajele de sprijin”

Cântăreţul britanic George Michael a fost externat miercuri, la aproape două săptămâni după accidentul de automobil produs pe o autostradă din apropiere de Londra, în urma căruia artistul britanic s-a ales cu o serie de răni la nivelul craniului.

29 mai 2013, 18:13
George Michael a fost externat: „Le mulţumeşte tuturor pentru mesajele de sprijin”

Starul britanic, în vârstă de 49 de ani, ocupa locul pasagerului din dreapta şoferului într-un automobil Range Rover implicat în acel accident, produs pe 16 mai. George Michael a fost transportat pe calea aerului la un centru medical din Londra, scrie Mediafax.

Potrivit unui comunicat postat miercuri pe site-ul artistului, acesta a fost externat şi continuă „să se odihnească şi să se recupereze”.

„Se simte bine şi le mulţumeşte tuturor pentru mesajele de sprijin”, se afirmă în acelaşi comunicat.

Presa britanică a afirmat că artistul în vârstă de 49 de ani a căzut din automobilul cu care circula pe o autostradă din apropiere de Londra, la o oră de vârf, acesta fiind cel mai recent incident dintr-o serie de accidente în care a fost implicat artistul britanic în ultimii ani.

Tabloidul The Sun a intervievat o femeie care a spus că a fost nevoită să oprească pe autostradă după ce cântăreţul a căzut din vehiculul care circula chiar în faţa ei şi că s-a folosit de automobilul ei pentru a-l proteja pe artist de celelalte automobile.

„Avea o tăietură urâtă pe frunte şi o alta în partea din spate a craniului. Avea sânge pe toată faţa şi pe dinţi”, a declarat acea femeie, al cărei nume este Katherine Fox.

Potrivit serviciului de Ambulanţă din Marea Britanie, George Michael a fost conştient pe durata tratamentului primit în drumul spre clinica din Londra.