George Puşcaş a semnat cu Reading pe cinci sezoane

Clubul Reading a ajuns la un acord cu Inter Milano pentru achiziţionarea lui George Puşcaş, iar jucătorul a semnat un contract pe cinci sezoane cu gruparea engleză.

08 aug. 2019, 06:25
George Puşcaş a semnat cu Reading pe cinci sezoane

Suma de transfer nu a fost dezvăluită, însă, conform presei, Reading a oferit 8 milioane de euro, plus bonusuri de două milioane de euro pentru transferul jucătorului.

George Puşcaş a revenit la Inter Milano după ce echipa la care a evoluat sezonul trecut în Serie B, Palermo, a fost retrogradată în Serie D, din cauza problemelor financiare.

Gruparea din Milano nu a intenţionat însă să-l păstreze pe internaţionalul român de tineret.

Transferul lui George Pușcaș este cel mai scump făcut vreodată de Reading. Imediat după ce și-a pus semnătura pe contract, George Pușcaș a oferit un interviu pentru site-ul oficial al englezilor.

„Sunt foarte fericit pentru că mi-am dorit să vin aici. Mi-am dorit să ajung în Anglia. Sunt foarte fericit că am semnat și că voi juca pentru Reading. Îmi place fotbalul englez.Când eram mic, mă uitam la fotbalul din Anglia. Este o mare provocare pentru mine și sper să avem rezultate bune, să ofer cât mai multe momente de fericire fanilor. Am ales Reading pentru că a fost un club care m-a dorit foarte mult. Îmi doresc să demonstrez că pot juca într-un campionat britanic”, a spus George Pușcaș pentru site-ul oficial al celor de la Reading.

George Pușcaș: „Îmi doresc să marchez cât mai mult!”

George Pușcaș a promis că va încerca să înscrie cât mai multe goluri pentru noua sa echipă.

”Eu sunt un atacant central, care iubeşte să joace în acea zonă şi care dă absolut totul pe teren, pentru echipă, pentru club. Îmi doresc să marchez cât mai mult. Ştiu care este stilul lui Reading, am vorbit deja cu antrenorul şi ştiu la ce să mă aştept. Am simţit că am făcut o alegere foarte bună” a mai spus Puşcaş.

Echipele care au luptat pentru semnătura lui George Pușcaș

După turneul de excepție din această vară (CE 2019), presa din Italia a înaintat mai multe variante de echipe care l-au dorit pe Pușcaș, în urma problemelor avute de Palermo.

Fiorentina, CSKA Moscova, Hamburg şi Saint-Etienne sunt, alături de Birmingham și Reading, echipele care s-au luptat pentru semnătura lui Pușcaș. Până la urmă, ultima a avut succes.

Chiar dacă nu și-a dorit să evolueze în liga secundă, Pușcaș a fost forțat să accepte oferta lui Reading, mai ales după ce Antonio Conte a anunțat clar că nu se va baza pe serviciile lui, în sezonul viitor.