George Puşcaş, nominalizat la Golul Lunii August. Slalomul său din meciul cu Cardiff încă îi uimeşte pe englezi VIDEO

Atacantul formaţiei Reading George Puşcaş a fost nominalizat în ancheta care va stabili cel mai frumos gol din liga a doua engleză, în luna august, informează presa engleză.

16 sept. 2019, 09:12

George Puşcaş a fost ales pentru primul său gol marcat în Championship. El a înscris în minutul 25, în partida pe care Reading a disputat-o pe teren propriu, la 18 august, cu Cardiff City, în etapa a III-a, după o frumoasă acţiune personală, începută în propria jumătate de teren. În acea partidă, internaţionalul român a mai marcat o dată, în minutul 40, golul de 2-0. Meciul s-a terminat cu scorul de 3-0.

Au mai fost nominalizaţi în această anchetă Jack Marriott de la Derby County şi Cauley Woodrow de la Barnsley.

Comisia care a stabilit finaliştii pentru golul lunii a fost formată din Don Goodman, expert Sky Sports, Matt Goodwin, directorul executiv al sposnorului Sky Bet, şi Matt Goodwin, manager media al English Football League (EFL), ligă ce reuneşte diviziile a doua, a treia şi a patra din fotbalul englez.

Fanii pot vota pe site-ul skysports.com de luni până marţi, la ora locală 17.00 (19.00, ora României), iar câştigătorul va fi anunţat vineri.


loading...