George Scutaru a DEMISIONAT din Parlament. Deputatul merge la Cotroceni

Deputatul PNL George Scutaru şi-a anunţat, vineri dimineaţă, demisia  în plenul Camerei Deputaţilor. Scutaru va fi consilier al preşedintelui ales, Klaus Iohannis.

19 dec. 2014, 08:55
George Scutaru a DEMISIONAT din Parlament. Deputatul merge la Cotroceni

George Scutaru le-a mulţumit colegilor de la toate grupurile parlamentare pentru felul în care au colaborat de-a lungul timpului, dar şi lui Valeriu Zgonea căruia i-a spus: „Îmi voi aminti cu nostalgie chiar şi de momentele în care mi-aţi tăiat microfonul”.

El a precizat că a fost deputat PNL timp de zece ani, candidând în circumscripţia electorală numărul 10 din Buzău.

În actuala sesiune parlamentară, Scutaru a fost liderul parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor, această funcţie urmând să fie preluată de Ludovic Orban.

CITEŞTE ŞI George Scutaru anunţă că va fi noul consilier al lui Iohannis pe probleme de securitate

După demisia lui George Scutaru, Camera Deputaţilor declară vacant postul ocupat de acesta.

Miercuri seară, co-preşedintele PNL Buzău, George Scutaru, a anunţat că-şi va depune demisia din fruntea organizaţiei judeţene şi se va suspenda din partid, în condiţiile în care va deveni consilier al preşedintelui ales, Klaus Iohannis, funcţia sa urmând să fie preluată de Cristinel Romanescu.

George Scutaru a fost timp de zece luni, în anul 2002, preşedinte PNL Buzău, iar de la sfârşitul anului 2002 şi până în 2010 a fost vicepreşedinte al PNL Buzău, din anul 2010 devenind preşedinte al PNL Buzău. El se afla la al treilea mandat de deputat de Buzău.