George Simion a anunţat candidatul AUR la Primăria Capitalei. „Cred cu tărie că o să facem iarăşi o nouă surpriză!”

George Simion a anunţat cine va fi candidatul AUR la Primăria Capitalei pentru alegerile locale din 2024.

10 oct. 2023, 22:15
George Simion a anunţat candidatul AUR la Primăria Capitalei. „Cred cu tărie că o să facem iarăşi o nouă surpriză!”
George Simion a anunţat candidatul AUR la Primăria Capitalei. "Cred cu tărie că o să facem iarăşi o nouă surpriză!"

George Simion a anunţat candidatul AUR la Primăria Capitalei. Este vorba despre Mihai Enache, cel care a reușit să pună pe roate spitalul mobil AUR, care se află acum în  Teleorman, după ce a trecut până acum prin 14 județe.

Mihai Enache, în vârstă de 35 de ani, are studii de licență și masterat în Ştiinţe Administrative şi Juridice, în Administrare Publică şi dezvoltare comunitară. George Simion a anunțat că partidul „a venit cu un tânăr român care se luptă pentru bucureşteni şi pentru români” şi a spus că Bucureștiul de astăzi este „murdar, blocat și nu are nicio calificare”.

„Astăzi, la patru ani după, pornim iarăşi o campanie grea în care nimeni nu ne dă nicio şansă. Cred cu tărie că o să facem iarăşi o nouă surpriză şi am sufletul împăcat, sunt mulţumit de candidatul pe care îl propunem. Am promis românilor o platformă de merit, profesionişti şi funcţii şi asta aveţi în faţa dvs, astăzi. Un tânăr de 35 de ani pe care îl cunosc din timpul studenţiei, de peste 15 ani, cu o carieră remarcabilă pentru anii lui”, a spus George Simion.

Citeşte şi: Rareş Bogdan îi dă lovitura fatală lui Nicuşor Dan: „PNL este obligat şi va avea candidat la Primăria Bucureşti”

Mihai Enache a reușit să pună pe roate spitalul mobil AUR, care se află acum în  Teleorman, după ce a trecut până acum prin 14 județe.

„Vine în faţa dumneavoastră un alt tânăr necunoscut, mai necunoscut decât George Simion, de acum 4 ani. Și căruia nimeni nu îi dă nicio şansă în această luptă în care are curaj să se avânte, dar care este convins că va face bucureştenii să înţeleagă că este alegerea cea bună şi cea mai bună alegere pe care au avut-o la dispoziţie până acum. Argumentele mele în această luptă nu sunt de ordin politic, argumentele mele sunt proiectele pe care le-am implementat în Bucureşti, realizările şi experienţa mea în acest domeniu”, a declarat Mihai Enache.