EXCLUSIV. George Simion, primele detalii adevărata lui viitoare soție: „Mai bună mireasă nu puteam să găsesc…”

George Simion, preşedintele AUR, a vorbit, în direct la România TV, despre nunta sa, care urmează să aibă loc pe 27 august, în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea.

23 iun. 2022, 22:34
EXCLUSIV. George Simion, primele detalii adevărata lui viitoare soție: „Mai bună mireasă nu puteam să găsesc…”

În vârstă de 35 de ani, George Simion o ia în căsătorie pe Iulia Burceu în cadrul unui eveniment la care este invitată, literalmente, toată lumea. Se pare că tânăra pe care toată presa a prezentat-o drept logodnica lui, nu este, de fapt, mireasa liderului AUR.

George Simion a vorbit despre nuntă, dar și adevărata identitate a logodnicei sale

Într-o intervenție telefonică în emisiunea lui Victor Ciutacu, George Simion a explicat că publicul trebuie să aștepte până la nuntă pentru a o cunoaște pe adevărata lui viitoare soție.

„Domnuel Ciutacu, nu vă neliniştiţi. O să avem şi ce bea şi ce mânca la nuntă. Totul este sub control. Noi suntem foarte energici. Am 35 de ani şi am dat dovadă până acum că sunt capabil să organizez multe. Nu ştiu dacă pot să vă arăt.

Citește și: EXCLUSIV | George Simion, nemulţumit de compensarea preţului carburanţilor. „6,5 lei era un preţ decent. Ăsta e preţul în Ungaria care nu are petrol”

Mireasa mai mult decât pregătită. Şi-a dat şi ultimele examene zile astea şi sunt convins că mai bună mireasă ca ea nu puteam să găsesc. O să o cunoască şi publicul. Nu este cea de pe Instagram, alea sunt minciunile presei.”, a declarat George Simion, la România TV.

Pe cine a invitat George Simion la nunta lui

Deși este convins că nu vine, George Simion l-a invitat și pe președintele Klaus Iohannis la nunta lui. Mai mult, premierul și președinții celor două camere ale Parlamentului au primit de asemenea invitații la nunta care ar putea să intre în Cartea Recordurilor pentru numărul de perechi de nași.

„O să avem câte o pereche pentru fiecare județ.”, a precizat George Simion. Nunta va avea loc pe 27 august, în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea și sunt așteptați chiar și zeci de mii de invitați. Vor fi trei scene amplasate în aer liber, pe care vor cânta mai mulți artiști, printre care și una dintre cele mai îndrăgite voci ale momentului, Theo Rose.

Citește și: EXCLUSIV | George Simion știe de ce și-a dat demisia ministrul Chesnoiu: „Miniștrii nu au voie să miște în front, ci doar să execute / El avea niște planuri pentru agricultura românească”

„Toți artiștii care ne sunt prieteni: taraful lui Tudorel Pană, nepot al vestitului violonist, sper să reușească, dar are o nuntă, Furdui Iancu, Theo Rose, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache pentru doamna Kovesi.”

Niciun lider al coaliției nu a confirmat participarea la eveniment, însă invitația rămâne deschisă până în ultima clipă.