George Simion, adevărul despre relaţia cu Diana Şoşoacă. „Eu sunt mai puţin cu dedicaţiile şi cu lăutarii”

George Simion, liderul AUR, a comentat conduita şi declaraţiile publice recente ale senatorului Diana Şoşoacă. Reacşia vine după ce avocata a transmis live pe Facebook momente din petrecerea aniversară a soţului său, desfăşurată într-un restaurant din Iaşi, unde a cerut lăutarilor dedicaţii pentru Raed Arafat şi Klaus Iohannis.

08 feb. 2021, 08:26
George Simion, adevărul despre relaţia cu Diana Şoşoacă. „Eu sunt mai puţin cu dedicaţiile şi cu lăutarii”
George Simion

George Simion, adevărul despre relaţia cu Diana Şoşoacă. George Simion a dezvăluit la Antena 3 cum sunt apreciate la nivelul conducerii AUR conduita şi declaraţiile publice recente ale senatorului Diana Şoşoacă.

George Simion, adevărul despre relaţia cu Diana Şoşoacă

„Ce-aş putea să îi reproşez doamnei Şoşoacă cu excepţia faptului că unii participanţi nu ştiau versurile de la „Treceţi batalioane române Carpaţii” şi le citeau de pe tabletă? Am văzut nişte oameni care se simt bine şi ar fi bine să trecem mai departe, pentru că sunt 14 morţi în urma incendiului de la Matei Balş şi nu doamna Şoşoacă este problema României. (…) Asta-l interesează pe Traian Băsescu, dacă sunt eu certat cu doamna Şoşoacă, pentru că am participat la proteste diferite, şi în ce fel a petrecut ziua soţului…”, a spus George Simion.Ruptură între Diana Şoşoacă şi George Simion. „Va fi dată afară din AUR!”

„Doamna Şoşoacă este foarte spontană, după cum este şi foarte vocală. Este unul din cei 47 parlamentari AUR şi se simte bine în pielea ei. Ar fi bine ca noi, românii, să recăpătăm acest sentiment, de a ne simţi bine în pielea noastră şi să ne vedem de adevăratele probleme ale ţării. Eu sunt mai puţin cu dedicaţiile şi cu lăutarii. Eu am început un proiect politic pe 1 decembrie la Alba Iulia 2019, Alianţa pentru Unirea Românilor. Îmi propun să ajungem să guvernăm România şi să punem oameni valoroşi, profesioniştii, la conducerea ţării”, a mai spus liderul AUR.

Diana Şoşoacă cheamă românii la revoltă: „Poporul român trebuie sa iasă în stradă! Trădătorii trebuie să dispară”

Diana Şoşoacă şi participanţii la eveniment sunt cercetaţi de poliţie, care urmează să stabilească culpele individuale pentru nerespectarea măsurilor de siguranţă sanitară.