George Simion anunţă un nou protest: „Am fost 10.000 data trecută, acum ar trebui să fim de 10 ori mai mulţi”

Copreşedintele AUR George Simion anunţă organizarea unui nou protest împotriva preşedintelui Iohannis şi a Guvernului, pe fondul crizei din domeniul energetic.

10 mart. 2022, 19:01
George Simion anunţă un nou protest: „Am fost 10.000 data trecută, acum ar trebui să fim de 10 ori mai mulţi”

Anunţul lui George Simion, publicat joi dimineaţă pe pagina sa de Facebook, a fost făcut în contextul în care zeci de mii de români au stat miercuri seară la cozi imense la benzinării, din cauza temerilor că preţul carburantului ar putea exploda în zilele următoare.

„Ia să vedem la câte distribuiri ajungem… am fost 10mii data trecută în stradă, la ce e acuma la pompe ar trebui de 10 ori mai mult!”, a scris George Simion. Până la ora publicării acestei ştiri, postarea lui Simion strânsese puţin peste 3.300 de distribuiri.

Preşedintele AUR George Simion a intervenit miercuri, prin telefon, în emisiunea Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu, la România TV, pentru a comenta situaţia preţurilor la carburanţi.

Citeşte şi: Klaus Iohannis participă la reuniunea informală a Consiliului European. Preşedintele intervine în „criza carburanţilor” şi acuză Rusia de creşterea preţurilor

„Ne-au condus niste hoti! Ministrul Energiei este un hot! Sa meargă cineva in Mehedinti acum si sa faca poze la benzinariile sotiei lui Virgil Popescu. OMV Petrom vinde petrol românesc, 40% care se vinde este autohton si este vandut la 9 lei, 10 lei, bătaie de joc. Si ma intrbati de ce este hot? Ca este, si cine ii suporta?

Pai noi (n.r. AUR) am facut protest si pe toate televiziunile si siturile de stiri erau titluri ca noi am facut protest pentru Ucraina. Pai pe noi ne intereseaza de Ucraina? Pe noi ne intereseaza de Romania si de romani. Suntem solidari cu cauza românilor, avem probleme cu hoții, cum au marit pretul la pompa si cum castiga soția lui Virgil Popescu acum din aceasta specula ordinara. Si soția lui Dan Motreanu, şi a lui Dan Barna, ca si ea este angajata la OMV si baietii destepti. Nu toti de la aceste companii sunt hoti, doar rudele politicienilor, colegii mei.”, a declarat George Simion.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, avertisment pentru patronii de benzinării: „Vă jucați cu focul! Lăcomia acestor șarlatani trebuie să primească o replică dură”