George Simion aruncă bomba. Liderul AUR dă cărțile pe față și spune adevărul despre amenințările primite și despre faptul că e urmărit. ”Mă aștept sa facă orice sa ne elimine”

George Simion nu uită și nu iartă. Liderul AUR a fost invitat, duminică seară, la RomâniaTV, unde a făcut dezvăluiri uluitoare.

07 mai 2023, 22:38
George Simion aruncă bomba. Liderul AUR dă cărțile pe față și spune adevărul despre amenințările primite și despre faptul că e urmărit. ”Mă aștept sa facă orice sa ne elimine”

George Simion, liderul AUR, a făcut dezvăliri uluitoare, duminică seară, la România TV. Simion a vorbit despre amenințările primite și a nominalizat mai mulți ”prieteni”, așa cum el îi numește pe dușmanii săi.

”Cine sunt cei mai mai mari prieteni ai mie, Popescu, Bode, regimul Iohannis, PSD, PNL, UDMR, ca sa ne lamurim, da? Sa ne aducem aminte amenințarea cu bombă si cum ni s-a confecționat de Politia Romana un dosar in care as fi avut carnetul suspendat, am fost luat cu forta. Politistul acela, care mi-a inventat asta, este acelasi prins de polițiștii anticorupție ca lua mita de la vedete, cred ca era trimis special.

Avocatii mei au făcut cerere sa spuna, s-a facut celula de criza, ce sa-i facem lui Simion, pentru ca urma sa avem un protest mare, sa blocam proiecte de lege. Coalitia face sa execute ordinele lui Iohannis”, a spus George Simion.

De asemenea, liderul AUR a precizat că se așteaptă la denigrări și chiar la diferite înscenări, așa cum s-a mai întâmplat pe diferite scene politice.

”Au inventat ca am fost la Cernauti sa ma vad cu un reprezentat al rușilor, ma aștept la denigrari mai mari, vedetelor internaționale li s-au făcut clipuri video falsificate, l-am văzut pe Joe Biden, se poate face orice si mă aștept sa facă orice sa ne elimine.

Din 30 septembrie, de cand mi-au returnat carnetul, am facut plângere penala, pana cand mi l-am recuperat nu am mai condus. M-am saturat, nu ma mai pun la mintea lor, cum pot ei conduce tara si prefer sa aratam ce facem. Joia viitoare o sa aratam întregii tari”, a spus George Simion.

George Simion, filat

Dezvăluirile uluitoare ale lui George Simion nu s-au oprit aici. Liderul AUR a vorbit și despre faptul că este filat.

”In continuare sunt masini suspecte care stau, eu nu ascund nimic, nu am fost implicat in coruptie, sigur ca sunt urmarit, este logic, dar aceste servicii sunt trimise, acestea trebuie sa stie ca se schimba puterea”, a mai spus George Simion.