EXCLUSIV George Simion aruncă bomba: Sunt interese mari ca Vlad Voiculescu să rămână ministru al Sănătăţii

George Simion continuă seria de atacacuri la adresa lui Vlad Voiculescu. Liderul AUR a declarat, joi seară, la România Tv că sunt interese mari ca Vlad Voiculescu să rămână ministru al Sănătăţii.

11 feb. 2021, 20:24
EXCLUSIV George Simion aruncă bomba: Sunt interese mari ca Vlad Voiculescu să rămână ministru al Sănătăţii
George Simion: Sunt interese mari ca Vlad Voiculescu să rămână ministru al Sănătăţii

George Simion a declarat că va continua seria de proteste la adresa ministrului Sănătăţii şi a coaliţiei, precizând că AUR este singurul partid care tine cu românii.

George Simion: Trăim într-o dictatură militară în continuare

„Trăim intr-o dictatura militara in continuare. Am vazut ca suntem condusi de Arafat si ISU. Am vazut ca nu are nimeni voie să-i ceara demisia lui voiculescu. Noi permanent luam atitudine, protestam fata de ceea ce se intampla in socientate. Am vazut că ministrul Sanatatii nu a venit cu masuri după tragedia de la Balş. O sa continuam seria de proteste la adresa ministrului Voiculescu si a coalitiei.

Vedem ca sunt interese mari sa ramana ministrul Sanatatii. Şase la suta din buget va merge la Ministerul Sanatatii. Ce va face domnul Voiculescu cu aceşti bani? Îi directioneaza catre grupurile mari de industrie farmaceutică.

De 31 de ani plătim taxe, impozite, asigurări de sanatate si nu vedem nicio imbunatatire in sistemul sanitar. Nu e in interesul romanilor să-l aiba pe Voiculescu ministru. Noi suntem singurii care tinem cu romanii. O mare parte din bugetul tarii merge catre Ministerul Sănătăţii si noi murim in spitale. AUR stă ca un ghimpe pentru sistem. „, a declarat liderul AUR la România Tv.

Liderul AUR, despre acuzaţiile grave ale Dianei Şoşoacă la adresa lui Sorin Lavric

După ce Diana Şoşoacă l-a acuzat pe Sorin Lavric că ar fi vrut să o lovească în Parlament, liderul AUR a făcut câteva precizări.

„Eu nu cred în ipoteza asta. Eu îl cunosc pe domnul Lavric, o cunosc pe doamna Șoșoacă… e greu! A fost o ceartă… care s-a repetat de-a lungul timpului la Senat. Doamna Șoșoacă are conflicte des, e o fire mai conflictuală, e și mai vocală și s-a certat cu colegii din grupul de la Senat, de data asta iremediabil. Îmi pare rău, pentru că i-am luat apărarea doamnei Diana Șoșoacă de multe ori. Am aplanat multe certuri. În mod clar ne-a facut si bine, dar ne a facut si rau”, a spus liderul AUR.

Diana Şoşoacă a comentat excluderea sa din AUR într-o discuţie cu Adriana Bahmuţeanu, transmisă live pe Facebook. Senatoarea a dezvăluit că liderul AUR, Sorin Lavric, ar fi încercat să o lovească în Parlament.

„Sorin Lavric s-a repezit la mine. Da, s-a repezit. E bărbat. Împotriva femeilor-bărbat. S-a oprit la timp pentru că i-am zis: „cine eşti tu să îndrăzneşti să faci aşa ceva? Cum îţi permiţi?”, a povestit Diana Şoşoacă despre momentul în care Lavric ar fi vrut să o agreseze.

Senatoarea a explicat că scandalul a pornit după ce a spus despre Guvern şi politicieni că sunt criminali.

„Cum îţi permiţi să faci criminali Guvernul, politicienii? Dar ce sunt? Am spus altceva eu şi George (Simion, n.red) în campanie? Nu!”, a spus Diana Şoşoacă.

„Păi s-a terminat campania”, i-ar fi spus Lavric.

„Deci în campanie am minţit şi acum venim în Parlament şi începem să jucăm teatru, să ne facem interesele obscure exact ca în celelalte partide?”, a reacţionat senatoarea de Iaşi, care a fost exclusă din grupul parlamentar AUR.

Tensiunile în grupul parlamentar AUR ar fi pornit după ce Diana Şoşoacă a vorbit peste timpul limită care a fost acordat partidului în Parlament, iar din acest motiv i-a fost întrerupt microfonul. Diana Şoşoacă a explicat că în acel moment prezenta care sunt efectele adverse ale vaccinului Pzifer.