George Simion (AUR) se opune vaccinării obligatorii şi restricţiilor. „Se încearcă amendarea celor care nu vor să îşi vaccineze copiii. Vedem nişte autorităţi slabe care nu ştiu decât să aibă apucături dictatoriale”

George Simion, deputat AUR, a criticat în termeni duri, în direct la România TV, iniţiativa legislativă privind vaccinarea obligatorie prin care autorităţile ar vrea "amendarea celor care nu vor să îşi vaccineze copiii". De asemenea, copreşedintele AUR a catalogat restricţiile aplicate pentru a limita răspândirea COVID-19 drept "nişte abuzuri".

04 mart. 2021, 20:42
George Simion (AUR) se opune vaccinării obligatorii şi restricţiilor. „Se încearcă amendarea celor care nu vor să îşi vaccineze copiii. Vedem nişte autorităţi slabe care nu ştiu decât să aibă apucături dictatoriale”
George Simion

George Simion a contestat decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) prin care a fost modificat calculul incidenţei în aşa fel încât să fie incluse focarele de COVID-19.

„Vlad Voiculescu putea să închidă şcolile pe care cu greu le-am închis la începutul lunii ianuarie. În România, toate aceste măsuri sunt nişte abuzuri. Am văzut nişte cetăţeni români care nu purtau mască, au fost duşi într-o pădure şi bătuţi. Au fost răpiţi de organele statului. Mâna lungă a legii trebuie să-şi facă datoria

Poliţia şi Jandarmeria e pusă împotriva românilor, la ordinul domnului Cîţu care nu ştie decât să repete ce a făcut domnul Orban – să bage frica în români”, a declarat George Simion, joi, la România TV.

Deputatul AUR susţine că românii nu vor mai respecta „aceste restricții absurde”.

„Nu cred că de data asta vom sta cuminţi în casele noastre să îndurăm aceste restricții absurde. De data asta, vom avea Paşte. Românii nu mai cedează atât de uşor. Nu ştiam care e problema cu această pandemie. Acum ştim!

Vedem nişte autorităţi slabe care nu ştiu decât să aibă apucături dictatoriale. Mai există şi AUR în Parlament. Le refuzăm dictatura şi le refuzăm aceste măsuri aberante cum ar fi portul măştii în aer liber în spaţiile publice”, a mai precizat George Simion.

Citeşte şi: Veşti bune pentru românii din Germania. Angela Merkel a anunţat relaxarea restricţiilor

George Simion (AUR) se opune vaccinării obligatorii. „Nu vreau să decidă pentru mine Vlad Voiculescu”

De asemenea, George Simion a desfiinţat iniţiativa legislativă prin care vaccinarea ar putea deveni obligatorie.

„Iniţiativa care prevede vaccinarea obligatorie a fost iniţiată şi susţinută de doctorul Rafila. A fost retrimisă la Comisie şi e foarte interesat de acestă lege domnul Tătaru. Admirabilul domn Tătaru care ne-a ţinut atâta timp sub restricţii.

Se încearcă amendarea celor care nu vor să îşi vaccineze copiii. Se spune că este o campanie de informare pentru vaccinare, dar de fapt este vaccinare obligatorie.

Şi-au adus aminte de acestă lege pentru că acum e pandemie şi ne trebuie legi cât mai dure ca să stea în pixul unui ministru dacă noi ne vom vaccina, dacă ne vom vaccina copiii sau nu. Nu vreau să decidă pentru mine Vlad Voiculescu. Nu vreau să decidă pentru mine Nelu Tătaru, nu vreau să decidă un reprezentant la Guvernului sau altul. Vreau ca noi să decidem”, a mai spus George Simion.

Citeşte şi: Vaccinarea populației ar putea deveni OBLIGATORIE. Ce se arată într-un document al Ministerului Sănătății