George Simion (AUR): „Vor austeritate, dar doar pentru căţei. În Parlamentul României sunt prime peste prime, secretare peste secretare”

George Simion, copreşedintele AUR, a declarat, marţi, la România TV, că guvernanţii vor austeritate "doar pentru căţei", deoarece în Parlament "sunt prime peste prime, secretare peste secretare, maşini peste maşini".

29 dec. 2020, 20:22
George Simion (AUR): „Vor austeritate, dar doar pentru căţei. În Parlamentul României sunt prime peste prime, secretare peste secretare”
sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

George Simion a criticat în termeni duri Guvernul Cîţu, în condiţiile în care au fost anunţate îngheţări de salarii.

„Aceşti oameni care ne conduc cu voia PSD astăzi au fost votaţi de 25 la sută din cei care au mers la vot. Nu au spus că vor tăia din pensii şi din salarii, dar cum dânşii se trag din fostul PDL al lui Băsescu trebuie sancţionaţi prin toate mijloacele parlamentare, democratice, stradale.

Ii supără când românii ridică glasul. Suntem una dintre cele mai bogate ţări din Europa şi avem populaţia cea mai sărăcită, ţinută în mizerie de clasa politică. Noi suntem AUR şi ţinem cu românii. Nu considerăm acceptabile aceste tăieri salariale”, a afirmat copreşedintele AUR, la România TV.

„Vor austeritate, dar doar pentru căţei. Nu vă imaginaţi ce e în Parlamentul României, ce bătăi pe funcţii. În toate agenţiile deconcentrate. Acum se fac numiri politice pentru că acum ne conduce UDMR, USR şi la final PNL”, a adăugat George Simion.

Citeşte şi: George Simion (AUR) aruncă cu amenințări și e dezamăgit de discuția de la Cotroceni: La pușcărie, la casa de nebuni. Guvernul și Iohannis nu cred că vor prinde 2024!

George Simion (AUR): „Îmi voi dona 90 la sută din salariu”

„Atâta ştiu austeritate şi împrumuturi. Şi-au bătut joc de cuvântarea pe care am ţinut-o în Parlament. O să ne îndatoreze pentru nepoţii şi strănepoţii noştri. Nu le mai plătiţi biruri, taxe, că oricum vor fura aceşti bani.

Sunt de o săptămână şi un pic în Parlament şi acolo sunt prime peste prime, secretare peste secretare, maşini peste maşini. Îmi voi dona 90 la sută din salariu tocmai pentru a da un exemplu poporului român că nu mai trebuie să tolereze aceşti tâlhari care ne-au condus şi în epoca lui Băsescu şi ne condus iarăşi. Nu ştiu de ce îi tolerează PSD-ul”, a mai precizat George Simion, unul dintre liderii AUR.

AUR se opune vaccinării obligatorii împotriva COVID-19. „O parte a populaţiei se va vaccina în 2022”

„Vom avea o parte a populaţiei care se va vaccina în 2022 pentru că România nu a negociat cum trebuie numărul de vaccinuri alocate.

AUR are o poziţie clară. Ne opunem obligativităţii vaccinării şi condiţionării actului medical. Fiecare să decidă în nume propriu. Nu putem să mai avem încredere în oamenii care ne-au condus 30 de ani”, a mai spus George Simion.

Citeşte şi: George Simion îl contrazice pe Gigi Becali: Nu ne-a dat nimic. Face confuzie!

sursă foto: Inquam Photos