George Simion: Avem 730.000 de semnături pentru demiterea preşedintelui. Sperăm ca până în martie să ajungem la 3 milioane

AUR a reuşit să adune peste 700 de mii de semnături pentru suspendarea preşedintelui, a spus George Simion, copreşedintele AUR.

20 ian. 2022, 17:02
George Simion: Avem 730.000 de semnături pentru demiterea preşedintelui. Sperăm ca până în martie să ajungem la 3 milioane

Copreşedintele AUR George Simion a anunţat joi, la Târgu Mureş, că formaţiunea sa a reuşit să adune 730.000 de semnături pentru suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis şi că speră ca, până în luna martie, să se ajungă la 3 milioane de semnături.

„Aveam 730.000 de semnături la ultima totalizare, mergem înainte, sperăm să terminăm în luna martie, să avem 3 milioane. Nu ne ajută vremea, dar semnează lumea şi m-am bucurat să văd că mulţi, aici, în Târgu Mureş, semnează, cum am văzut şi la Târnăveni şi Iernut. Nu avem o capacitate organizatorică atât de mare ca să ajungem peste tot, dar există posibilitatea descărcării formularelor online. Mâine vom fi în judeţul Bistriţa-Năsăud, poimâine în Suceava, apoi în Botoşani, pe 24 ianuarie în Piaţa Unirii din Iaşi unde o să întindem hora mare”, a declarat George Simion.

AUR  a început această acţiune de strângere de semnături pentru suspendarea lui Iohannis din luna noiembrie 2021.

George Simion a spus că, în cadrul turneului său în judeţul Mureş din aceste zile, a vizitat Termocentrala Iernut şi combinatul Azomureş din Târgu Mureş, urmând să se deplaseze şi la Reghin şi Grebeniş.

„Noi strângem aici semnături să-l trimitem acasă pe primul turist al ţării. S-au adunat mulţi oameni la Zlatna, la Cîmpeni, la Blaj, pe Câmpia Libertăţii. L-am invitat în faţa oamenilor şi a semnat, n-ai cum să refuzi poporul român. Poimâine merge la Arad, poate ne face Ghiţă Falcă o surpriză. Sper să ajungem la 3 milioane de semnături, ultimii o să părăsească şobolanii corabia”, a declarat George Simion în exclusivitate  la România TV, care a anunţat că vor fi surprize în judeţele următoare.

Întrebat de Victor Ciutacu dacă nu-i e frică, George Simion a spus: „Ce pot să-mi facă, să mă omoare, să mă bage la închisoare, nu mi-e frică decât de Dumnezeu. Dacă mă omoară ei pe mine, o să-i omoare şi românii pe ei, în sens figurativ sigur, o asanare publică”.

Citeşte şi EXCLUSIV George Simion, turneu în ţară pentru demiterea lui Klaus Iohannis: un primar PNL a semnat petiţia AUR în direct


loading...
Partenerii noștri