George Simion, circ în Parlament: „Ăsta mic de respiră greu, de la PNL, dă masca jos, că nu se aude nimic!”

Copreşedintele AUR George Simion a luat luni cuvântul de la tribuna Camerei Deputaţilor şi a avut un dialog inedit cu unul dintre parlamentarii PNL care vorbise anterior.

18 oct. 2021, 18:00
George Simion, circ în Parlament: „Ăsta mic de respiră greu, de la PNL, dă masca jos, că nu se aude nimic!”

Discursul lui George Simion a avut loc în contextul discuţiei pe tema demisiei lui Ludovic Orban din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

„Păcat că nu e domnul Orban… Ăsta micul, care respiră greu, de la PNL, spune! Dă mască jos, că nu s-a auzit nimic… Ştiu, chiar pot să iau. Aşa…”, a dialogat George Simion cu un deputat liberal.

Copreşedintele AUR nu purta mască în momentul în care a intervenit a microfonul Camerei Deputaţilor.

El a avut un mesaj şi pentru Florin Roman, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, al cărui nume este vehiculat pentru preluarea funcţiei de preşedinte al Camerei.

„Regretăm că nu mai e preşedinte al Camerei, dar sperăm ca viitorul preşedinte al Camerei să fie o persoană responsabilă şi nu neapărat din rândul PNL”, a adăugat Simion, care şi-a întors privirea spre Roman.

Plenul Camerei Deputaţilor adoptă, luni, hotărârea de vacantare a funcţiei de preşedinte, după demisia lui Ludovic Orban.

Citeşte şi: Demisie cu scântei din PNL: „Manifestările echipei câştigătoare sunt dictatoriale. Cine mai votează un partid condus de Cîţu?”