George Simion, citat la audieri de DGA într-un dosar de corupţie. „Observ diferite intimidări, acte la adresa noastră. Am crescut în sondaje, e normal”

George Simion, liderul AUR, a anunțat că a fost citat la audieri de Direcția Generală Anticorupție, în calitate de martor într-un dosar.

01 sept. 2023, 20:03
George Simion, citat la audieri de DGA într-un dosar de corupţie. „Observ diferite intimidări, acte la adresa noastră. Am crescut în sondaje, e normal”

George Simion, citat la audeiri de DGA. Citația este pentru luni, 4 septembrie, într-un dosar de corupție.

Citeşte şi: George Simion și-a dat mâna cu Biserica. Liderul AUR, premiat de un preot celebru: „Singurul om politic aplaudat!”

„Am primit această citație de la DGA. Nu pot să nu observ cum foarte multe instituții au fost mobilizate în ultimele zile ca să încerce să ne blocheze. DUMNEZEU ESTE MARE!”, a scris George Simion pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: George Simion a făcut anunţul pe Facebook: „Bravo, dragostea mea!”. Mii de mesaje de felicitare

Președintele AUR nu a menționat care este motivul pentru care a fost convocat la DNA. În urmă cu un an, Politia Capitalei anunța că lui George Simion i s-a întocmit dosar penal după ce a condus un autovehicul cu permisul suspendat. george Simion a condus un autocar în Piata Victoriei, în pregătirea mitingului pe care partidul său îl organiza în zonă.

Direcția Generală Anticorupție a precizat că George Simion a fost citat ca martor într-un dosar în care chiar el a depus plângere: „În legătură cu informațiile vehiculate în spațiul public în cursul zilei de astăzi, 01.09.2023, privind citarea unei persoane care are calitatea de președinte al unui partid politic, facem următoarele precizări: Persoana în cauză are calitatea de martor, urmând a fi audiată cu privire la aspecte sesizate chiar de către aceasta. Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție desfășoară activitatea procedurală în cauză în baza ordonanței de delegare emisă de către unitatea de parchet competentă”

„O să mă duc, colaborăm cu toate instituțiile statului. Nu am nici un motiv să nu mă duc, o să vedem despre ce este vorba. Observ diferite intimidări, acte la adresa noastră. Am crescut în sondaje, e normal”, a declarat George Simion la Antena 3.