George Simion: „Faţă de generaţia părinţilor noştri avem o datorie, iar noi suntem generaţia REVANŞEI”

Președintele AUR a transmis un mesaj tranşant clasei politice, în direct la TVR 1. George Simion a declarat că vrea să schimbe actualul sistem și foarte repede, "nu în 8 sau 12 ani", şi crede că generaţia sa este una a "revanşei".

11 dec. 2020, 10:06
George Simion: „Faţă de generaţia părinţilor noştri avem o datorie, iar noi suntem generaţia REVANŞEI”

George Simion spune că sistemul politic din România a încercat să ascundă partidul său şi mişcarea populară pe care a declanşat-o, dar crede că acest sistem a demonstrat că este unul slab, care poate fi înlocuit de generaţia actuală de tineri, pe care o numeşte „generaţia revanşei”.

„Orice român ar trebui să fie vocal acum, am ajuns să ne împrumutăm cu un miliard pe minut și ne este propus ca prim-ministru, culmea, tocmai acest ministru de Finanțe care a făcut aceste împrumuturi. Față de generația bunicilor noștri, față de generația părinților noștri, avem o datorie, iar noi suntem generația revanșei.

Am creat de la 0 o forță politică puternică, am 34 de ani și vreau să schimb această țară. Am văzut că se poate, am văzut că sistemul care încerca să ne bage sub preș este foarte slab și cu siguranță poate fi înlocuit, mi-a întărit asta, actuala campanie electorală. Vreau doar să nu dureze mult, nu vreau să ajungem la putere peste 8 ani, peste 12 ani, pentru că este timpul să punem oameni valoroși la conducerea statului”, a declarat George Simion, potrivit Stiripesurse.

 George Simion se mândreşte cu tot ce a făcut în viaţă

„Ne iubim țara, facem totul pentru ca să o vedem întreagă și bine. A-ți iubi țara este ca și cum îți iubești mama, nu urâm alte națiuni, nu vrem să le fie altor naționalități rău și nouă bine, pentru că doar împreună ne poate fi bine, vrem să trăim împreună într-o Europă comună și vrem ca tuturor popoarelor să le fie bine.

Problema pe care am avut-o a fost cu conducătorii pe care i-am avut în ultimii 30 de ani și care au distrus această țară și nu cu altă națiune. S-a scris despre mine că i-am dus lumânări lui Ion Iliescu și că am avut probleme cu forțele de ordine, care într-adevăr m-au agresat, da așa este, m-au agresat, deci eu nu sunt un om violent, dar, pot să spun că eu mă mândresc cu tot ceea ce am făcut.”, a mai adăugat președintele AUR.

Citeşte şi: Sărbătorile de iarnă vin cu restricţii. Guvernul aprobă vineri o nouă STARE DE ALERTĂ