George Simion, gata de anticipate. I-a atras în AUR pe Gheorghe Piperea și pe Cristian Terheș: „Cu siguranță suntem pe primul loc în preferințele românilor” | EXCLUSIV

George Simion și-a conturat echipa care va prelua guvernarea, chiar din 2023, susține liderul AUR. În opinia deputatului, partidul conservator de opoziție este primul partid din sondaje.

26 mart. 2023, 22:23
George Simion, gata de anticipate. I-a atras în AUR pe Gheorghe Piperea și pe Cristian Terheș: „Cu siguranță suntem pe primul loc în preferințele românilor” | EXCLUSIV

Partidul AUR e gata de alegeri, inclusiv de parlamentare, care ar urma să fie organizate cu un an mai devreme, în 2023, susține George Simion.

În opinia liderului AUR, partidul conservator de opoziție este pe primul loc în preferințele românilor, iar „puterea” tremură de frică.

„E o vorbă din bătrâni, ‘frica păzește bostănăria’. Văd sondajele pe care le fac publice. În dreptul nostru nu e doar 21%. Văd că românii s-au săturat. Vor să mute alegerile pentru mai sau iunie, dar le dau o veste proastă, suntem pregătiți pentru alegeri la termen dar și anticipate. O să-i îndepărtăm de la propria feudă, de la bostănărie. 

Foarte mulți oameni spun că s-au săturat, cu siguranță suntem pe primul loc în preferințele românilor. Noi vom face alianță doar cu românii. Cu siguranță cele trei partide nu vor mai lua 50%. Acolo este ținta, acolo ne batem, USR-iștii dispar de pe scena politică, s-au aliat cu cei care au mai condus România, cu Băsescu și cu Ludovic Orban. Știm cum ne-au ținut în case în timpul pandemiei, cum ne-au ținut în case și cum și-au împărțit funcțiile. 

Toți parlamentarii AUR vor vota pentru alegeri anticipate. 

Nicu și Marcel păgubește românii, știm bine, cu asigurările, cu creșterea prețurilor – plătim mai mult decât în Franța și Germania.

Klaus Iohannis speră să meargă mai departe cu marioneta lui. Regimul Iohannis, dacă crede că va avea scăpare organizând anticipate, se înșală amarnic. Românii nu uită cum au fost ținuți în case, care sunt forțele sistemului și cine este USR-ul. Este vorba despre sistem și AUR. În sondajele lor, AUR este pe primul loc, cu peste 30%. PSD, PNL și UDMR nu vor lua peste 50%. Telespectatorii sunt mai inteligenți decât cred ei!”, a comentat George Simion, pentru România TV.

 

George Simion, gata de alegeri

 

AUR a reușit să atragă în echipă oameni patrioți și competenți, susține George Simion. Printre aceștia, Cristian Terheș.

„Suntem singura formațiune patriotică din Parlamentul României. Doamne ajută să avem alegeri anticipate, înseamnă eliberarea mai rapidă a țării de cei care au distrus-o în ultimii 30 de ani! Pot să mizez pe o echipă guvernamentală, în sfârșit vin! O echipă de patrioți, oameni nepătați, experți în domeniile lor”, a mai punctat George Simion, potrivit sursei citate.

„Domnul Piperea este unul dintre oamenii pe care mă bazez pentru viitoarea guvernare”, a mai punctat George Simion.

Mugur Mihăescu și Ramona Ioana Bruynseels se numără, de asemenea, printre persoanele publice atrase de Simion în AUR.