George Simion, la 32 de ani de la Revoluţie: „Nu pentru a fi arestaţi la domiciliu 115.000 de fraţi”. Şoşoacă, atac dur la Cîţu: „Eşti un drogat” VIDEO

Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit, joi, în şedinţă de plen solemnă consacrată împlinirii a 32 de ani de la Revoluţia Română din Decembrie 1989. Şedinţa a început cu intonarea Imnului Naţional, iar parlamentarii au păstrat un moment de reculegere.

23 dec. 2021, 13:58
George Simion, la 32 de ani de la Revoluţie: „Nu pentru a fi arestaţi la domiciliu 115.000 de fraţi”. Şoşoacă, atac dur la Cîţu: „Eşti un drogat” VIDEO

Copreședintele AUR, George Simion, a comparat perioada de atunci cu cea de acum la şedinţa solemnă de comemorare a Revoluţiei. „Dumnezeu să-i ierte pe cei care au murit în Revoluția Română și să ne ierte și pe noi că nu am făcut ce trebuie. Când aveam 18 ani am lansat campania Eroii nu mor niciodată. Mă bucur mult că acum pot onora memoria, de la tribuna Parlamentului. (…) Ion ILiescu și clica lui care a pus mâna pe putere nici acum nu au ajuns în închisori, unde le e locul. Eroina justiției din România, doamna Laura Codruța Kovesi,  a fost complice într-un mod jenant și a îngăduit ca acești criminali să nu înfunde pușcăriile. (…)

Ion Iliescu, mesaj la 32 de ani de la Revoluţie: „România e un proiect al tuturor, pentru toţi, numai aşa Revoluţia din 1989 are un sens”
L-ați omorât pe Ceaușescu și au ajuns la putere câinii sălbatici din jurul lui. (…) Din păcate în România azi nu suntem independenți și se primesc ordine de la ambasade precum se primeau odinioară ordine de la Moscova. Nu pentru asta au murit românii: nu pentru a fi arestați la domiciliu 115.000 de frați de-ai noștri, care sunt perfect sănătoși și au teste. Sunt închiși și arestați!”, a spus George Simion.

Diana Șoșoacă, discurs din Parlament: „Aici trebuia să fie plin de revoluționari. România a trecut de la Moscova la Bruxelles”

Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit, joi, în şedinţă de plen solemnă consacrată împlinirii a 32 de ani de la Revoluţia Română din Decembrie 1989. Şedinţa a început cu intonarea Imnului Naţional, iar parlamentarii au păstrat un moment de reculegere. Diana Șoșoacă susține în acest context că România a trecut de la Moscova la Bruxelles.

Mărturiile cutremurătoare ale lui Dan Iosif fac lumină în dosarul Revoluției de la 1989! Cine a tras în noi: „Au comandat masacrul și au venit la București în chip de îngeri păzitori. «Pe civilii ăștia împușcați-i pe toți» „
„Pe 21 decembrie, acum două zile, am văzut parlamentari care au jignit și înjurat demonstranții din jurul Parlamentului. Țin să vă anunț că unii dintre ei erau revoluționari. Să știți că-i reprezentați pe hoți, violatori, jefuitori, pe mulți dintre colegii voștri evazioniști. (…)  La 21 decembrie la oa 7.45 domnul președinte Klaus Iohannis a oprit cu mașina în dreptul troiței de la Universitate, a depus o coroană și a plecat. Fără gardă de onoare, fără intonarea imnului… La ora 12.00 când au fost depuse coroanele de flori Camera Deputaților a trimis o coroană de flori fără să existe nici măcar un reprezentant. Nici măcar un consilier. Senatul nu a trimis nici măcar o coroană. Eu am fost acolo.

Nu dați doi bani pe Revoluție. De aceea votați legi pentru pașapoarte, pentru îngrădirea drepturilor și libertăților cetățenești. E ședință solemnă pentru Revoluție? Aici trebuia să fie plin de revoluționari. Nici măcar nu i-ați invitat. Revoluționaii sunt afară. Dar de la Moscova am trecut la Bruxelles”, a spus Diana Șoșoacă.

„Încălcați orice normă! Faceți ședințe solemne pline de ipocrizie. Se întorc morții în morminte când văd cât de ipochimeni ați ajus cei mai mulți dintre voi.

Dumnezeu să vă dea mintea cea de pe urmă și de Crăciun vă urez să fiți mai buni, mai smeriți și să încercați să iubiți poporul român. Trăiască România suverană! Dumnezeu să îi odihnească în pace!”, a spus Diana Șoșoacă în timpul ședinței solemne din Parlament la 32 de ani de la Revoluția Română din 1989.

După discursul senatoarei, Florin Cîțu i-a spus că dacă cere respect, trebuie să ofere respect.

”Mulțumim, doamna senator. Dacă vrei să fii respectat, trebuie să îi respecți pe ceilalți, în special timpul acordat”, a spus Florin Cîțu.

Diana Șoșoacă nu s-a putut abține și i-a adresat cuvinte dure liderului PNL. „Ești ultimul om care poți să vorbești, drogatule”, a fost replica senatoarei.