George Simion, mesaj public de iubire la aniversarea soţiei. „Astăzi e ziua ei, inima mea!” FOTO

Ilinca Munteanu, soţia lui George Simion, a împlinit 25 de ani, iar liderul AUR nu a ratat ocazia de a-i transmite public un mesaj de iubire. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, pe 27 august, iar nunta a avut loc la Măciuca, în Vâlcea, şi la petrecere au participat câteva mii de români.

09 ian. 2023, 10:37
George Simion, mesaj public de iubire la aniversarea soţiei. „Astăzi e ziua ei, inima mea!” FOTO
George Simion, mesaj public de iubire la aniversarea soţiei. "Astăzi e ziua ei, inima mea!"

George Simion, mesaj public de iubire la aniversarea soţiei. Liderul AUR a postat pe reţelele sociale o fotografie în care apare alături de soţia sa, alături de mesajul „Astăzi e ziua ei, inima mea!”.

Citeşte şi: George Simion se pregăteşte să schimbe scutece: „Voi face un anunţ la finalul lunii” VIDEO

Ilinca Munteanu a terminat Facultatea de Drept şi nu este atrasă de zona politică. „Ilinca este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine. Nu ne dorim o expunere excesivă în spațiul public. Viitorul Ilincăi e foarte departe de orice are legătură cu parlamentul și politică: vrem să facem mulți copii, ea are o carieră în drept și un traseu personal diferit total de al meu”, a declarat George Simion.

George Simion, 37 de ani,  este liderul Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor şi a fost ales deputat în legislatura 2020-2024. Acesta militează pentru unirea României cu Republica Moldova. Este fondator al Platformei Unioniste Acțiunea 2012 și al Alianței pentru Centenar, dar şi autorul cărții „Blocați în labirint”, o radiografie a parcursului Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de astăzi. A absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București în 2005 şi a urmat până în 2008 cursurile de licență ale Facultății de Administrație și Afaceri a Universității din București.

Citeşte şi: Deputatul bătăuş de la AUR, exclus din partid. George Simion îi cere şi demisia acestuia din Parlament

Recent, George Simion a mărturisit că își dorește foarte mult o fetiță, dar nu îi displace ideea de a deveni și tată de băiat. „Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca proaspăt căsătoriții să meargă bine într-o căsnicie și noi de dormim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice”, a declarat George Simion la România TV.