George Simion: „Nu suntem anti-vaccinişti, suntem pentru libertate. În România nu mai ai voie să te exprimi altfel decât sistemul”

Liderul AUR a respins joi teoria conform căreia partidul pe care îl conduce ar face o campanie anti-vaccinare, susţinând că formaţiunea politică militează pentru libertatea alegerii şi libertatea de exprimare.

28 ian. 2021, 21:11
George Simion: „Nu suntem anti-vaccinişti, suntem pentru libertate. În România nu mai ai voie să te exprimi altfel decât sistemul”

George Simion consideră că obligativitatea vaccinării trebuie împiedicată şi a povestit că a primit numeroase mesaje de la persoane care ar fi fost constrânse să se imunizeze. Liderul AUR a explicat de ce merge la televiziuni, spunând că este o datorie pe care o are faţă de alegători, în condiţiile în care nu toată populaţia are acces la Facebook.

„Am considerat ca este frumos sa mergem la televiziuni, din respect pentru public, desi nu prea ne-au chemat. Nu e vina publicului ca nu ne stia.

Am zis de la inceput ca sunt unii care probabil vor parasi barca. Nu o sa intram la guvernare cu partidele de acum. Pe Facebook avem 700.000 de urmaritori, iar eu raman acelasi George Simion. Merg si la televiziuni, pentru ca nu toti romanii au Facebook. Vreau, de exemplu, sa merg la Antena Satelor. Doar 40% dintre romani stiau ca exista AUR. Scopul nostru este sa ne cunoasca o tara intreaga si sa scapam impreuna de clasa politica de acum.

George Simion acuză cenzura aplicată vocilor anti-sistem din România

Nu suntem antivaccinisti, suntem pentru libertate. Noi suntem pentru romani, ori in acest moment, din martie 2020 elevii nu au facut scoala si parintii nu au putut decide pentru ei. Se vrea sa fim conformisti, sa facem pe nemestecate ce ne spun altii. In Romania nu ai voie sa te exprimi altfel decat vrea sistemul. Asa e si cu vaccinul. Doctorul Alexie a venit cu o solutie, cu Ivermectina, au sarit toti pe el. Toti sunt conspirationisti. Comiti crim-gandit sau crim-vorbit, exact ca in Orwell. Nu ai voie sa spui nimic, pentru ca te pun la colt deontologii.

Discutia esentiala este de ce nu avem un vaccin romanesc. Unul din candidatii nostri, Iulian Horneţ, a venit cu un ulei pentru preventia virusului, dar nu a vorbit nimeni despre asta. Scopul meu este sa duc la conducerea tarii oameni competenti.

E irelevant daca eu ma voi vaccina. Daca e nevoie ca George Simion sa se vaccineze… Eu am avut intaietate, puteam sa ma vaccinez, dar am refuzat. Parlamentarii AUR au cedat aceasta sansa in favoarea celor care au nevoie. Doamna Sosoaca a spus ca ea nu se vaccineaza, e alegerea dansei. Eu am 34 de ani, nu e cazul sa ma grabesc, am timp.

Am avut mesaje de la studenti la medicina care mi-au scris ca sunt obligati sa se vaccineze. Am trimis adrese si s-a rezolvat.”, a declarat George Simion la Alephnews.

Citeşte şi: Rareş Bogdan dă vina pe Avocatul Poporului şi CCR pentru că nu au fost anulate pensiile speciale: „CCR ne-a rupt aripile”