George Simion promite eliminarea certificatului pentru intrarea în restaurante: „Vom scăpa împreună şi de acel certificat. Mergem până la capăt!”

Copreşedintele AUR, George Simion, se află într-un turneu prin ţară, el recunoscând în urmă cu puţin timp că a început deja campania pentru alegerile din 2024, iar duminică s-a aflat la Oradea, în Piaţa Unirii.

17 ian. 2022, 11:10
George Simion promite eliminarea certificatului pentru intrarea în restaurante: „Vom scăpa împreună şi de acel certificat. Mergem până la capăt!”

George Simion le-a promis orădenilor că partidul său nu se va opri până nu va fi eliminată obligativitatea prezentării unui certificat de vaccinare la intrarea în restaurante, baruri, săli de fitness sau mall-uri.

„Promisiunea pe care v-o facem aici în Piaţa Unirii: Pe lângă că am scăpat de certificatul de muncă nazist (certificatul verde pentru locul de muncă – n.r.), vom scăpa împreună şi de acel certificat de intrare la restaurante, la sălile de fitness şi la restaurante.

Nu e normal să-ţi ceară vreun act când te duci să faci sport! Mergem până la capăt!

Aveţi încredere în voi, în naţiunea noastră, avem un viitor la noi acasă, iar viitorul este al patrioţilor, nu al globaliştilor. Mergem înainte cu Dumnezeu. Doamne ajută!”, a declarat George Simion, în aplauzele celor prezenți, potrivit Evz.

George Simion: „O să încerce să ne însceneze multe, să ne bage la puşcărie”

Liderul AUR s-a referit și la amenințările la adresa partidului său: „Împreună suntem o forţă care înspăimântă sistemul politic din România, care nu mai ştiu ce să facă ca să ne intimideze. Ne dau amenzi, ne dau dosare penale şi vor să scoată AUR în afara legii. O să încerce să ne însceneze multe, o să încerce să ne bage la puşcărie! O să-i lăsăm?”, a întrebat Simion.

.Autocarul galben al caravanei organizate de partidul Alianţa pentru Unirea Românilor, inscripţionat cu mesajul „Semnătura ta dărâmă Sistemul lor!”, a ajuns în Piaţa Unirii din Oradea duminică, în jurul orei 16.

George Simion se află într-un periplu prin țară în încercarea de a impulsiona campania de strângere de semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

Până duminică, AUR a strâns 600.000 din cele trei milioane de semnături cât și-a stabilit ca obiectiv. Dintre acestea, cam 4.000 au fost adunate din Bihor.

Citeşte şi: Gabriela Firea anunţă noi măsuri urgente în criza energiei: „Dacă ar fi rămas în vigoare măsurile de plafonare dispuse de guvernarea PSD, nu s-ar fi ajuns la actuala situaţie limită”


loading...
Partenerii noștri