George Simion recunoaşte că a ignorat regulile: „Am făcut un test PCR şi am ieşit pozitiv. Am stat o zi în izolare”

Preşedintele AUR George Simion a dezvăluit că a fost infectat cu noul coronavirus, dar nu a luat măsuri speciale şi îi sfătuieşte pe români să facă mişcare şi să evite stresul, dacă vor să se apere de Covid.

24 mart. 2021, 23:50
George Simion recunoaşte că a ignorat regulile: „Am făcut un test PCR şi am ieşit pozitiv. Am stat o zi în izolare”

George Simion a mai declarat că ar susţine moţiunea de cenzură a PSD împotriva guvernului Cîţu, doar dacă şi social-democraţii ar pune umărul la suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, şi că AUR vrea să preia puterea prin alegeri anticipate.

„În condițiile în care textul moțiunii cuprinde și argumentele AUR. Am cere PSD în primul rând să susțină inițiativa noastră de a-l suspenda pe președintele Klaus Iohannis.

Vedem o coaliție de guvernare care nu se înțelege. Ar trebui să ajungem la votul românilor și cu siguranță AUR va ieși întărit și va veni cu propria formulă de guvernare din niște alegeri anticipate. Ne dorim aceste alegeri, sperăm ca ceilalți parlamentari să nu țină cu dinții de scaune. Noi, AUR, am fost constanți, susținem aceeași propunere de premier, pe domnul Călin Georgescu. Cu proiectul de țară „Hrană, Apă, Energie”. Călin Georgescu este un expert ONU, cu siguranță este mult peste ce vedem ca propuneri de prim-miniștri din partea celorlalte partide.

Diana Șoșoacă are propria agenda politică, are propriul viitor politic. AUR are un viitor diferit. Diana Șoșoacă a părăsit rândurile AUR și nu cred că este cazul de reveniri.”, a declarat George Simion pentru Realitatea.

George Simion: „Ştim cu toţii că am avut mai multe cazuri, dar oamenii nu au vrut să anunţe”

George Simion a povestit că a avut un test pozitiv, dar că nu a stat decât o zi în izolare, deoarece a făcut alte două teste, care au ieşit negativ.

„Da, m-am testat cu un test PCR în toamna trecută. Trebuia să fac o deplasare în străinătate, testul mi-a ieșit pozitiv. M-am dus să mă izolez la domiciliu. Am stat o zi la domiciliu, în izolare, pentru că am făcut încă două teste și mi-au ieșit negative.

Le-am spus celor din jur că mă deplasez spre domiciliu. Am făcut cu mașina opt ore și i-am rugat și pe ei să facă testul. Și le-au ieșit negative. Specialiștii cu care ne-am consultat spun că deja 4 milioane de români au trecut prin forme ușoare ale bolii, dincolo de statistica oficială. Știm cu toții că am avut cazuri mult mai mari de infectați, doar că nu au dorit să anunțe, nu au știut că au trecut prin această boală.”, a mai declarat preşedintele AUR.

Simion a dat şi un sfat românilor care vor să se ferească de noul coronavirus.

„Să-și păstreze în primul rând încrederea în ei. Încrederea generează o stare de sănătate bună. Stresul este un factor esențial în declanșarea unor boli. Dacă faci sport, dacă mănânci sănătos, dacă ai grijă de tine ca persoană, de starea ta fizică, poți să eviți o agravare a stării de sănătate.”, a afirmat liderul AUR.

Citeşte şi: Gabriela Firea intervine în scandalul privind raportarea datelor din pandemie: „Am făcut un calcul. În București se întâmplă ceva fabulos”